na C: imam vistu, a na D: sam instalirao xp. sada kada upalim laptop, ne omogućuje mi odabir viste ili xp-a vec samo ide na xp. šta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na C: imam vistu, a na D: sam instalirao xp. sada kada upalim laptop, ne omogućuje mi odabir viste ili xp-a vec samo ide na xp. šta da radim?
kojim si redom instalirao? trebao bi prvo xp pa onda Vistu, jer bootloader od xp-a neprepoznaje vistu
nego zašto pobogu Vistu, zašto ne Sedmicu
sedmica mi štopa, ne radi brzo kao vista
haha, ovo još nisam čuo, pa vista bi trebala više ''štopati'' ipak je ona neoptimiziranija od sedmice, i troši više ram-a, koju konfiguraciju imaš?
toshiba satellite p205 - s6237 laptop
sedmica bi trebala raditi bolje od Viste na ovome, jer Visti nije dosta 1gb rama
bio sam instalirao sedmicu i stvarno sam mislio da ce brze raditi, ali izgleda da je obrnuto, a onda poslije kontam mozda je laptop bas namijenjen za vistu i da u njoj najbolje radi
bio sam instalirao sedmicu i stvarno sam mislio da ce brze raditi, ali izgleda da je obrnuto, a onda poslije kontam mozda je laptop bas namijenjen za vistu i da u njoj najbolje radi
Ako vista radi savršeno, čemu onda xp?
imam neke programe koji idu na xp pa zato
koja bizarnost, ovo nikad vidio, uglavnom moraš prvo instalirati xp pa tek onda vistu
koji to programi nemogu na vistu, a mogu na xp, pa postoji compatibility mode