Windows live messenger problem

poruka: 12
|
čitano: 3.607
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ovako skinuo sam sa windowsovih sluzbenih stranica najnoviju verziju msn-a (wlm) i kad pripremi instalaciju kaze da windows live messenger vec imam instaliran .....

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
RE: Windows live messenger problem

Ne znam kako riješiti problem no ja to isto učinim i piše mi da je moj MSn zastario !

emerik
16 godina
neaktivan

To je vjerovatno Wlm 9, on je pun nekakvih bugova, znam dosta ljudi kojima nije radio..Ja sam ga takodjer skinuo prije par dana, instalirao, i nisam se mogao logovati nikako, a poslije ga nisam mogao izbrisat, tako da sam radio system restore, i devetka nece vise nikad na moj komp :D

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, baš jako puno ljudi kaže da im ne radi MSN (baš problem s logiranjem). Ja nemam ti problema, imam windows 7 koji nema ništa od MSovih programa, fino sam si instalirao MSN i radi. Valjda će oni to popraviti...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

vec sam prije toga imao instaliran wlm 9

Ivan
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

Ja imam WLM 9 i radi sve perfektno.. nemam nikakvih problema s logiranjem niti bilo čim...

Možda ste vi instaliravali neku beta verziju! Smijeh

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.

PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 19:53 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dancy kaže...

Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.

PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tuneuputilites 2009,ciscenje kompa,regystrija ...revouinstaler za deinstalaciju svih programa ...dok mices neki program sa kompa
 u ovom slucaju msn wlm...ostane ti u regystriju datoteka neka i automatski ti govori da imas msn na kompu....
ja sam imao isti problem....i rijesio instalacijom ovih dvaju programa...ali ja imam sljedeci problem...kad ocu pokrenut remote control na msn kaze da
trebam update msn tj,instalirat najnoviji msn...kaj napravit...pomagajte
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Molio bih modove da obrate pažnju na ove spamere i počiste tuda malo jer ovo stvarno nema nema smisla!!

Ovaj gore je dobar za Hall of shame i ide tamo!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Bellatrix kaže...

Ja imam WLM 9 i radi sve perfektno.. nemam nikakvih problema s logiranjem niti bilo čim...

Gde si ga ti našel ?
emerik
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Bellatrix kaže...

Gde si ga ti našel ?
 Windows Live Messenger 9 Odaberi Hrvatski jezik i Download!!
16 godina

Puno ti hvala!

emerik
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice