evo ovako skinuo sam sa windowsovih sluzbenih stranica najnoviju verziju msn-a (wlm) i kad pripremi instalaciju kaze da windows live messenger vec imam instaliran .....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam kako riješiti problem no ja to isto učinim i piše mi da je moj MSn zastario !
To je vjerovatno Wlm 9, on je pun nekakvih bugova, znam dosta ljudi kojima nije radio..Ja sam ga takodjer skinuo prije par dana, instalirao, i nisam se mogao logovati nikako, a poslije ga nisam mogao izbrisat, tako da sam radio system restore, i devetka nece vise nikad na moj komp :D
Da, baš jako puno ljudi kaže da im ne radi MSN (baš problem s logiranjem). Ja nemam ti problema, imam windows 7 koji nema ništa od MSovih programa, fino sam si instalirao MSN i radi. Valjda će oni to popraviti...
vec sam prije toga imao instaliran wlm 9
Ja imam WLM 9 i radi sve perfektno.. nemam nikakvih problema s logiranjem niti bilo čim...
Možda ste vi instaliravali neku beta verziju!
Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.
PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kod susjeda sam si skinuo novi msn i ne mogu ga instalirati na svoj komp kaže da trebam provjeriti jel sam spojen an internet.
PLIZZ POMAGAJTE!!!!!!!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molio bih modove da obrate pažnju na ove spamere i počiste tuda malo jer ovo stvarno nema nema smisla!!
Ovaj gore je dobar za Hall of shame i ide tamo!!
Ja imam WLM 9 i radi sve perfektno.. nemam nikakvih problema s logiranjem niti bilo čim...
Puno ti hvala!