e jel zna neko kada taj win8 izlazi? slican je w7..
LOOl??
sta ? XD
e jel zna neko kada taj win8 izlazi? slican je w7..
LOOl??
sta ? XD
Nadam se da dolazi novi FS... NTFS je svoje odradio...
Da, zalosno sto to nisu rijesili.....mao bi trebali baciti oko na Ubuntu.
meni je drago što se (kako kažu genijalci iz MS) taj novi win neće moći krekat, pa će bit manje svađa i gnjavaža po portalima.
meni je drago što se (kako kažu genijalci iz MS) taj novi win neće moći krekat, pa će bit manje svađa i gnjavaža po portalima.
Haha
Ima jedna priča o protuprovalnom sustavu u Mercedesu. Ne znam kako točno ide ali na kraju onaj tko ga je probio kaže konstruktorima da "ima vas koji žele zaštititi automobil od krađe najbolje što mogu ali nas koji želimo provaliti u njega ima još više".
BTW, MSu uopće nije u interesu složiti neprobojan sistem. Da im je u interesu, napravili bi ga. Kućni korisnici nisu izvor zarade. Hint - BSA.
Ekipa, super su svi ovi vaši postovi, ali zašto nigdje nema ni jednog bloga koji je od strane Microsofta ili nekog tko se "bavi" Microsoftom? Sve neke "šuše". OK, osim Neowina, ali sumnjam u taj njihov post.
Usput vidio sam onaj nečiji link o Windows8Center - bull sh*t... Video je fejk teži.
Koliko znam, nema nikakvih, pa ni confidential podataka o novim Windowsima.
Netko je isto spominjao kako svakih godinu - dvije izađu novi Windowsi i tko neće svaku verziju neka preskoči.
Ja sam imao situaciju - Win98, pauza, XP, pauza, 7... :)
Evo i jedan filmić o povijesti Microsoftovih sustava, ima ih ovdje i dio koji nisu dočekali svjetlo dana. Interesantno za pogledati!