Clean install? Kako se moglo tako nešto dogoditi? Windows ovako radi normalno.
Ne, ja sam pogriješil u quotanju. Ništa ne briši.
Ok. Onaj repair da napravim?
Da, prvo DISM, onda restart, pa po potrebi SFC.
DISM - Error 0x800f0906
.NET Framework 3.5?
Najvjerojatnije nije uopće enablean.
DISM - Error 0x800f0906
.NET Framework 3.5?
Da, nešto oko njega. Taj error i još 2 druga. Uglavnom nerješiv problem. Živio Windows
...a da ih probas Enejblat...
probao sam, onda dobijem onaj drugi error
Jel iko mozda zna zašto mi se novi win 8.1 freeza nakon restarta nemogu stisnut ikone niti nikaj na ssd je instalacija i onda nakon par sekudni dode sebi i sve radi ponovo jel iko zna vec sam očajan googla problem 5 sati i nikako doc do rijesenja?
Ljudi, jel zna neko kako premjestiti programe u kojem u ovom slučaju piše lenovo, da se ili premjeste ili izbrišu da mi ne zauzmu na desktopu, a da ostanu u svojim datotekama? Koristim W8.1.
Desni klik - DELETE.
Jel iko mozda zna zašto mi se novi win 8.1 freeza nakon restarta nemogu stisnut ikone niti nikaj na ssd je instalacija i onda nakon par sekudni dode sebi i sve radi ponovo jel iko zna vec sam očajan googla problem 5 sati i nikako doc do rijesenja?
Vjerojatno ti ga "uguši" neki program koji se pokreće zajedno sa samim OSom (startup).
Pogledaj u "task manageru" koji su to programi koji se pokreću zajedno sa windowsom, gasi (disable) jedan po jedan i testiraj.
Ljudi, jel zna neko kako premjestiti programe u kojem u ovom slučaju piše lenovo, da se ili premjeste ili izbrišu da mi ne zauzmu na desktopu, a da ostanu u svojim datotekama? Koristim W8.1.
To su su ti sve samo prečice do programa i sve ih mozes obrisati ako zelis.
Glavne datoteke ce ti ostat na mjestu samo ti nece biti na dohvat ruke (miša)
Deinstaliraj program za praćenje diska koji si instalirao.
probao ovo , odradio i nije pomoglo ..
Deinstaliraj program za praćenje diska koji si instalirao.
kako misliš program za praćenje diska , npr koji program bi to bio ? mislim da ni nemam instalirano tako nešto
kako god , hvala vam na prijedlozima :)
kako misliš program za praćenje diska , npr koji program bi to bio ?
Imaš instaliran Sentinel, vidi se po ikonama. Šta će ti ako je disk ispravan?
Imaš instaliran Sentinel, vidi se po ikonama. Šta će ti ako je disk ispravan?
Ima zanimljiv način prikaza SMART podataka koji je user-friendly. Iako da, on je "krivac" za promijenjenu ikonu, što nije nužno loše jer dodaje mogućnost koju Windowsi nemaju.
uhhh da , imam , danas mi nije baš najbistrije pa ga nisam povezao sa ovim " program za praćenje diska " , mada je samo po sebi logično
da, do njega je , sad je OK ..... odjednom se promjenila , nikad ne bi pomislio da je zbog toga
Hvala svima :)
Ili si vec x puta aktivirao, ili si mijenjao hardver (plocu/disk) ili si kupio online key koji jos netko trosi... Ali ako ti prolazi telefonski, ne brini, bitno da mozes aktivirati.
Pozdrav momci i djevojke,
Može li savjet, šta da učinim kako bih ubrzao svoj laptop? Nedavno sam oborio sistem, windows 8.1 je u pitanju. Laptop mi ima odlične specifikacije, ali svakako njegova brzina ne zadovoljava te specifikacije.
unaprijed hvala :D
Pozdrav momci i djevojke,
Može li savjet, šta da učinim kako bih ubrzao svoj laptop? Nedavno sam oborio sistem, windows 8.1 je u pitanju. Laptop mi ima odlične specifikacije, ali svakako njegova brzina ne zadovoljava te specifikacije.
unaprijed hvala :D
Daj ti te specifikacije lijepo napiši - možda i nisu tako odlične kao što misliš. I moj frend ima "novi PC" iz 2007.
HP Pavilion dv7 Notebook PC
Procesor: Intel core i7 2.20 GHz (8 CPUs)
RAM: 8 GB
Grafičke karte: Intel HD graphics 6 GB, Radeon graphics
HDD: 2 TB
Pokušaj HD Tuneom testirati brzinu diska.
Može li savjet, šta da učinim kako bih ubrzao svoj laptop?
Ispravno podešavanje OSa, brisanje programa koje ne koristiš te raznoraznoga smeća alatom "disk cleanup" ugrađenim u OS i defragmentiranje diska mora pomoći.
Jedina prava alternativa je ugradnja SSDa ili na mjesto na kojem se sada nalazi HDD ili na mjesto CD/DVD čitača, Samsung 850 Evo 120/250 GB je odličan izbor.
Taj interni HDD lako pretvoriš u externi kupnjom ladice.
Ima li tko iskustva sa problemom gdje se Windoze (8.1) uopće ispravno ne bootaju, samo se pojavi crni ekran sa kursorom i tu stoji?
Radi se o svježoj instalaciji, licencirana Home verzija. Nije PC u potpisu.
Ima li tko iskustva sa problemom gdje se Windoze (8.1) uopće ispravno ne bootaju, samo se pojavi crni ekran sa kursorom i tu stoji?
cest problem.
trea odradit apdejtove
cest problem.
trea odradit apdejtove
Ali kako ako ne mogu uopće doći do Windows Update-a jer stoji na tom crnom ekranu?
EDIT: Napravit ću reinstall onda, ionako nema ništa podataka na njemu.