Mislim da su mi se Windowsi usporili. Kada gledam neki spot na you tube video mi šteka u čemu je problem?????????????' I kad mičem kotačičem miša gore dolje na you tube stranici dok slušam neki spot također mi video šteka !!! Što da radim!!!!??? :)
Windows 7
- poruka: 10
- |
- čitano: 3.811
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Skini CCleaner.
2. Pokreni instalaciju
3. Pokreni čišćenje
4. Profitiraj
Mislim da su mi se Windowsi usporili. Kada gledam neki spot na you tube video mi šteka u čemu je problem?????????????' I kad mičem kotačičem miša gore dolje na you tube stranici dok slušam neki spot također mi video šteka !!! Što da radim!!!!??? :)
upisi na youtube how to speed up windows 7. tamo ima raznih mogucnosti. odi pod videe. Ja imam isti problem na informatici. Mislim da je problem u mišu. Probaj kupiti novi. Pozz
upisi na youtube how to speed up windows 7. tamo ima raznih mogucnosti. odi pod videe. Ja imam isti problem na informatici. Mislim da je problem u mišu. Probaj kupiti novi. Pozz
Ovo nema veze sa mišem!
Nego ti je windows spor.
Skeniraj ga od virusa, obriši nepotrebne toolbare (valjda se tako piše :D), pokreni cclaner
Imam pitanje prije sam imao Ultimate verziju i kada sam skidao Hrvatski preko update bilo je 50-60 mb sad imam Professional i na DreamSparku je hrvatski 2GB. Koja je to razlika, da li je to doslovno cijeli Windows ili samo language pack.
60 mb je jezični paket. 2,5 GB je cijeli Windows.
Pozdrav. Imam windows 7 home premium 32-bit. Zanima me jeli mogu prevesti svoj windows na hrvatski jezik trenutno je na engleskom.
Pozdrav. Imam windows 7 home premium 32-bit. Zanima me jeli mogu prevesti svoj windows na hrvatski jezik trenutno je na engleskom.
Skini Vistalizator i hr language pack i instaliraj.
Nemogu naci hr language pack za win 7 home premium
Nemogu naci hr language pack za win 7 home premium