Windows 7 i soundmax driveri?

poruka: 8
|
čitano: 6.046
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

bok,nedavno sam instalirao sam vistu i stavio soundmax drivere za vistu(probao sam razne i stare i nove i beta..),ima zvuka ali nema ikone u sys trayu 

i ne mogu otvoriti soundmax control panel.

u add/remove program piše da je instalirano samo 48KB a na xp je bili više,audition me zeza da nešto ne valja

i fruity loops isto.planiram staviti 7 pa dali je netko riješio problem na visti i dali je netko uspješno instalirao maxe na 7 da se ne mučim bezveze.

hvala.

matična je asus P5VD2-VM/S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Windows 7 i soundmax driveri?

Ja imam SupremeFX zvucnu koja ima soundmaxov chip. Koristim W7 X64 a audio drivere sam instaliro od Viste X64 i sve mi radi uredno. Imam ikonu u trayu, i rade mi svi zvucnici. Moro sam se malo zezat po opcijama da mi prorade zvucnici al uspio sam. Jbg ne znam, probaj na 7....

Raise hell in heaven
15 godina

stavio sam drivere od viste,zvuk radi ali nema control panela i samo 48 kb je instalirano?!he.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

natrag na xp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz,ja imam asusovu plocu,i soundmax radi bez greske na 7-ici x64,samo sam izvadio posljednju verziju sa asusove stranice

15 godina

nisi mogao to reći prije 12 sati??ajde daj mi link,E a rade li na 32 bit? i dali imaš kontrol panel i dali ti krcka sound?

16 godina
neaktivan

idi na asusovu stranicu,pod download,i dalje ce ti biti sve jasno,ali nekad i meni nije dalo za instalirat,al posto mi je maticna n-force mogao sam izvadit nove drivere za maticnu s nvidine stranice,i onda sve radilo za 5,s toga,problem je u driverima maticne

15 godina
protjeran

moja maticna je asus p5ld2 se

isao sam na asusovu stranicu i skinuo najnovije drivere za vistu 32 bit

imam instaliran windows 7 ultimate 32 bit

rade mi samo 2 prednja zvucnika

i isto mi je instalirano 50 kb,niti nemam ikone u trayu...

Erik Brozović
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice