Windows 7 problem s instalacijom

poruka: 5
|
čitano: 1.306
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo, ne znam jel već ovakav problem netko imao...

Slažem frendici komp i ovo se dogodi: počne instalacija - sve OK,formatiranje OK, instalacija (prvi dio) OK, restartarta se, drugi dio OK, sad treći put se pokrene, podešava registry, i kada treba restartati, ekran se zacrni jedino ona "povlaka" trepće (ne znam kako se to zove ali znate na što mislim, kao ono prije bootanja Windowsa) i tu ostane sve dok ne resetiram na reset tipku komp, i na kraju kad završi ona animacija na Starting Windows tu se smrzne i ne reagira, opet treba na reset. Probao sam repair, ništa, reinstall - ništa. U safe modu ne može nastaviti. Last known good conf. također ne pomaže, memory test je OK.

Info: proc 64 bitan, OS 32 bitan Win7 Ultimate. Moram priznati da je kopiran ali radio je na više kompova prije bez problema. 2GB RAM-a, grafa je OK (ne znam koja točno).

Zna li tko zašto?

Sutra ću probati XP ali me zanima zašto neće Sedmicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda je do njenog DVD čitača.

Ja sam kod moje sestre moro stavljat drugi čitač da instaliram win7 jer se stalno "smrzavo" na pol instalacije.

Sve je moguće...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ne znam, instalacija završi bez errora, ali ipak, moguće je da se neka datoteka pogrešno pročita i napravi ovako nešto. Ali opet, "repair installation" prođe OK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nakon instalacije koja kažes dobro završi, izvadi DVD iz kucišta i neka ti se onda proba bootati. Možda je upravo problem u boot opcjama BIOS-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije ni u tome. probao sam sve, sa i bez dvd-a, nije problem u BIOS-u nego kada se učitava ("Starting Windows") tu zašteka i ne ide dalje, i ništa ga ne može natjerati dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice