sve je u naslovu:moze li windows 7 na moj komp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da. Ali neracunaj bog zna kakve perfomanse.
Da. Ali neracunaj bog zna kakve perfomanse.
za otic na internet i napisat nesto u wordu,pohledat hd film , oce bit dosta?
mislim da ti je cpu preslab za HD ali ako je sad radilo radit ce i dalje

Jedini problem ti je grafička karta (ako želiš Aero naravno). Ali imaš sreće pa imaš PCI-ex slot i nije problem naći nešto solidno.
Druga stvar je više preporuka. Trebao bi dodati još bar 1GB memorije. Naročito ako instaliraš 64-bitnu verziju 7-ice. Mđt. sada je DDR400 prilično skup tako da procijeni sam.
Inače imao sam tu ploču prije par godina i sve najbolje o njoj. Nažalost socket 939 je vrlo kratko potrajao jer ga je pregazila DDR2 memorija.
Jedini problem ti je grafička karta (ako želiš Aero naravno). Ali imaš sreće pa imaš PCI-ex slot i nije problem naći nešto solidno.
Druga stvar je više preporuka. Trebao bi dodati još bar 1GB memorije. Naročito ako instaliraš 64-bitnu verziju 7-ice. Mđt. sada je DDR400 prilično skup tako da procijeni sam.
Inače imao sam tu ploču prije par godina i sve najbolje o njoj. Nažalost socket 939 je vrlo kratko potrajao jer ga je pregazila DDR2 memorija.
grafiku sam mislio stavit ovu
http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4350%2C+Passive+Cooler%2C+512MB+DDR2%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-SUB%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.384
a ram je dosta skup
zasto 64 bitu sedmicu?zasto ne 32 bitnu?
Ja probao X700 i Win7, pogledaj na netu, puuuno problema, imas dvije opcije (kolko se ja sjecam to su:) da ne radis na punoj rezoluciji, ili da svaki put kad bootas komp moras radit neku gljupost ili tak nes....googlaj ;)
grafiku sam mislio stavit ovu
http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+4350%2C+Passive+Cooler%2C+512MB+DDR2%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-SUB%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.384
a ram je dosta skup
zasto 64 bitu sedmicu?zasto ne 32 bitnu?
Ta grafika će normalno vrtiti Aero i igre na nižim rezolucijama.
Skoro jedina prednost 64-bitne je da koristi više od 3GB RAM-a. 32-bitna verzija je tebi sasvim dovoljna.
znaci uzmem windows 7 32 bitni i sve ce radit normalno?
Instaliro sam ja ljudima i na slabije compove i ide ko metak, ako puknes jos gigu rama ide pravo dobro. Imam cak osjecaj da je malo zivlje nego xp.
32 bina verzija puno ce bolje leci
Instaliro sam ja ljudima i na slabije compove i ide ko metak, ako puknes jos gigu rama ide pravo dobro. Imam cak osjecaj da je malo zivlje nego xp.
32 bina verzija puno ce bolje leci
da tocno to.pogledajte moj komp.na njemu instalirao win 7 i radi komp dvaputa brze nego na xp.jedino me zezalo kaj sam u codu imal velik ping pa sam vratil na xp
Negdje mi je ostalo da ako kupiš onu kutiju od W7 da dobiješ 32 i 64 bit verzije