Windows 7 iLook 300 Web cam problem

poruka: 7
|
čitano: 6.008
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Imam problem sa ovom web kamerom.. imam instaliran Win 7... normalno je ocitava u divace menageru.. ali problem je u tome sto nece radit na MSN-u.. znaci pojavi mi se plavi ekran samo... dali nema drivera jos za nju ili sto je problem..?

Ali naprimjer kada ju probam negdje drugdje.. na Facebooku naprimjer.. ima opcija za uslikat sliku sa web kamerom i tamo normalno radi..

U cemu je problem..?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 iLook 300 Web cam problem
gothfr34k kaže...

Imam problem sa ovom web kamerom.. imam instaliran Win 7... normalno je ocitava u divace menageru.. ali problem je u tome sto nece radit na MSN-u.. znaci pojavi mi se plavi ekran samo... dali nema drivera jos za nju ili sto je problem..?

Ali naprimjer kada ju probam negdje drugdje.. na Facebooku naprimjer.. ima opcija za uslikat sliku sa web kamerom i tamo normalno radi..

U cemu je problem..?

na jednoj si temi reko da tražiš najjeftiniju moguću  konfu a sad vec imas i win 7
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
autorov komentar
Somebody kaže...
gothfr34k kaže...

U cemu je problem..?

na jednoj si temi reko da tražiš najjeftiniju moguću  konfu a sad vec imas i win 7

Kakve to veze ima..?
16 godina
neaktivan

web cam ne mogu pokrenuti preko MSN,na windows 7,ako neko zna kako neka mi objasni HVALA.

Core2duo E7200 2.53Ghz DDR2 2 GB DDR2-1066 DUAL CHANNEL KIT ASUS P5Q SE/R motherbard Ati HD4852 DDO 160 gb hard disc
15 godina
neaktivan

Imam problem..windows 7 sam instalirala na laptop..s time da sam intalirala i kameru, međutim kamera mi radi jedino na msn-u, ali ovako kad je u control panelu, među "uređaji i pisaći" ne mogu otvorit..izbaci mi svojstva o kameri..zna li netko možda kako je pokreniti ili gdje se nalazi drugdje u control panelu (upravljačkoj ploči)? molim pomagajte..unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isti problem imam,molio bih ako netko moze pomoci.

15 godina
neaktivan
Windows 7 asus problem sa okrenutom slikom

dragi moji prijatelji,ja neznam dali sam ja vec poludio od potage za rijesenjem mog problema sa kamerom,ili sam mozda vec bio lud.....neznam..:-)))o cemu se radi,asus k50ij,imao sam prije xp instaliran i driver sa njegovog cd-a nije bio dobar(prikazivao je sliku okrenutu za 180°)pa sam isao na njihovu stranicu i nasao driver od njih 30 koji je odgovarao,ali sad je problem sljedeci,instalirao sam windows 7,kao sto znate on sam sebi skida sve drivere sa neta,i opet isti problem slika naopako,ali me zanima jos dali se moze upaliti kamera bez ikakvog programa(msn,win live,itd.)znaci samo da upalim kao na xp-u.hval vam puno unaprijed.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice