Windows 7-cijena itd..

poruka: 7
|
čitano: 16.825
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7-cijena itd..

Novi san na Forumu i iman par pitanja pa počmimo redom:

1. Koliko košta Windows 7 ?

2.Jel se moze Windows 7 skinuti preko torrent?? i ako moze oce li raditi ispravno kako i onaj koji sam kupio u dućanu koji je ovlašten za prodavanje windows operativnih sustava??

3.Jel moram nabavljati posebne igrice za XP i za Windows 7 ili mogu iste??

4.Ijel trebam imati "bolji" kompjuterda bi instalira Windows 7..pod tim " bolji" mislin da je moj ipak malo lošiji ( 1gb Ram-a,Nvidia 6200, 2.81ghz) Smijeh

Ako netko moze pomoci HVAla :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7-cijena itd..

Ah
1.Kosta DOSTA

2.Ima ih na torentima,da trebao bi raditi,vidis u comentarima

3.Comp ti je Hmmm SR*** :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7-cijena itd..
Jegulja kaže...

Ah
1.Kosta DOSTA

2.Ima ih na torentima,da trebao bi raditi,vidis u comentarima

3.Comp ti je Hmmm SR*** :D

Sto ce tiče kompjuter uskoro dolazi novi, bolji od tvog :PP zato se raspitujen :P

16 godina
odjavljen
19luka94 kaže...

2.Jel se moze Windows 7 skinuti preko torrent?? i ako moze oce li raditi ispravno kako i onaj koji sam kupio u dućanu koji je ovlašten za prodavanje windows operativnih sustava??

4.Ijel trebam imati "bolji" kompjuterda bi instalira Windows 7..pod tim " bolji" mislin da je moj ipak malo lošiji ( 1gb Ram-a,Nvidia 6200, 2.81ghz) Smijeh

1. Košta 945kn u ADMu

2. Može se skinuti, nakon nekog vremena neće raditi kako treba, treba ti aktivator i sl., dobiješ par virusa, loša sigurnost, etc.... BTW, ni slučajno ne traži torrente na forumu. Dobit ćeš ban Namigiva

3. Sve što radi pod XP radi i pod Win7 (99% programa i igara - onih 1% proradi nakon malo prčkanja)

4. Nemaš dovoljno RAMa za ugodan rad i/ili igranje na Sedmici. Drž se ti XP sa tom konfom.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
19luka94 kaže...

1. Košta 945kn u ADMu

2. Može se skinuti, nakon nekog vremena neće raditi kako treba, treba ti aktivator i sl., dobiješ par virusa, loša sigurnost, etc.... BTW, ni slučajno ne traži torrente na forumu. Dobit ćeš ban Namigiva

3. Sve što radi pod XP radi i pod Win7 (99% programa i igara - onih 1% proradi nakon malo prčkanja)

4. Nemaš dovoljno RAMa za ugodan rad i/ili igranje na Sedmici. Drž se ti XP sa tom konfom.

HVALA na iscrpnom odgovoruOsmijeh

15 godina
neaktivan
windows 7 tema je super al za ovo drugo ne znam te

windows 7 tema je super al za ovo drugo ne znam tek sam kupio laptop za 30000 kn.i imam legalan windows 7

16 godina
neaktivan
19luka94 kaže...

1)dat ti je odgovor adm 945kn

2)Moze se skinut i radice isto ako skines  pravu verziju(bez dodataka kojekakvih i izmjena) i treba ti aktivator,al necemo o pirateriji

3)99% igri,programa...radi

4)Trebalo bi da moze

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice