http://www.bug.hr/vijesti/cista-instalacija-windowsa-10-nakon-nadogradnje/143646.aspx
Sta ovo znaci, laicki receno? Nakon krstenja kompa sa prvom instalacijom W10, ce ubuduce svaki put bit moguce normalno iznova?
Sta ovo znaci, laicki receno? Nakon krstenja kompa sa prvom instalacijom W10, ce ubuduce svaki put bit moguce normalno iznova?
Da...
Napravio sam sve kako piše u linku iznad i opet ništa.
Za Windows 7 sp1 treba imati instalirane nadogradnje KB3035583 i KB2952664
koje imam instalirane več otprije.
Totalna glupost ništa ne radi.
Napravio sam sve kako piše u linku iznad i opet ništa.
Za Windows 7 sp1 treba imati instalirane nadogradnje KB3035583 i KB2952664
koje imam instalirane več otprije.
Totalna glupost ništa ne radi.
hmm, meni je radilo savršeno, ali ja imam 8.1
probaj ovo:
Control Panel > Administrative Tools > Task Scheduler
Task scheduler library > Microsoft > Windows > Setup >GWXTriggers
pogledaj što ti piše za refreshgwxconfig-B, kada bi se trebalo pokrenuti, meni je bilo svaki dan oko 21:00, ali nakon onog postupka sa notepadom se valjda pokrenulo odmah i sad se ponavlja redovito
EDIT: Uninstalling and reinstalling KB3035583 update has showed the icon in the tray for some users.
da bi OS dobio 'update' (ponudu), mora biti:
- retail ili oem pojedinačna korisnička licenca, ne druge licence, aktivatori itd.. banalno, jesi li siguran da imaš retail, pravi?
- mora biti sp1+ostali updateovi (npr 1033, pa do ovog 5583..) MS povremeno izbaci poneki 'preresquite' za idući korak, moguće da fali još neki kb-broj.
- skripta (kao i većina savjeta na internetu u vezi bilo čega) je nepotrebna/nonsens. Dovoljno je promijeniti na 'ručno' (umjesto čekati trigger u 3:00).. i pokrenuti update (jednako je kao za antivirus i sl.).
Ako i dalje nema, tad nemaš licencu koju misliš da imaš, npr vlk/msdnaa i sl. npr kupljena s bespuća neta ili yogurt..
I yogurt "verzije" aktivirane "activatorom" dobivaju ponudu za rezervaciju 10-ke viruj mi znam iz "pouzdanih izvora
I yogurt "verzije" aktivirane "activatorom" dobivaju ponudu za rezervaciju 10-ke viruj mi znam iz "pouzdanih izvora
Pa naravno da dobivaju.
SVE verzije koje imaju onaj update dobiju tu "ponudu". A koliko će ih uspiti iskoristiti tu ponudu, ostaje za vidjeti.
Naravno da ćemo vidit .
Valjda neće baš tebe zaboravit
Kako će proći upgrade sa Win 7 Pro koji je aktiviran MAK ključem? Provjerio sam nekim alatima za čitanje ključa iz registrija i ključ ne postoji, znači polje je prazno. Da li ću i nakon upgrejda imati aktiviran Win10 ali neću imati ključ?
Kud svi tud i lud... mujo.
+SP1 + ostali updatei. (neki ti nedostaju).
Manually installed it without Windows Update: http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows6.1-kb3035583-x64_d6308e28c41fcbd15695343d83709ed1c4bf5812.msu
x86 / 32-bit:
If the script is failing in an infinite loop, then you don’t have the necessary prerequisite Windows Updates. Besides requiring Windows 7 SP1 or Windows 8.1 Update, you must also have installed:
For Windows 7 SP1:
KB3035583
KB2952664
For Windows 8.1 Update:
KB3035583
KB2976978
You can manually check if you have these updates within your elevated command prompt by typing the command:
dism /online /get-packages | findstr 3035583
(Replace the KB number with whichever update you are looking for.) If you have the update installed, this command will show the package identity. For example, Windows 8.1 users should see this:
C:\>dism /online /get-packages | findstr 3035583
Package Identity : Package_for_KB3035583~31bf3856ad364e35~amd64~~6.3.1.29
Thanks
-ili poziv MS hr na 0800300300, moraju imati odgovor, ne radi svima..
zz
el ima tko problem sa ''photos background task host'' nakon 5minuta idla?? cpu mi ode na 20% i ne pada dok ne dirnem mis...
a vent otkinut....
build 10130
Kako će proći upgrade sa Win 7 Pro koji je aktiviran MAK ključem? Provjerio sam nekim alatima za čitanje ključa iz registrija i ključ ne postoji, znači polje je prazno. Da li ću i nakon upgrejda imati aktiviran Win10 ali neću imati ključ?
Ja imam 7 Pro sa MAK ključem (školski) na 2 računala i uredno su dobili "ponudu" za W10.
Ja imam 7 Pro sa MAK ključem (školski) na 2 računala i uredno su dobili "ponudu" za W10.
Ma dobro to prošlo je to kod mene i vjerujem da će upgrade uredno proći. Ali kako uraditi clean install. Da li će se moći uraditi backup aktivacijskih fajlova, i kasnije restore.
Ma dobro to prošlo je to kod mene i vjerujem da će upgrade uredno proći. Ali kako uraditi clean install. Da li će se moći uraditi backup aktivacijskih fajlova, i kasnije restore.
Ljudi, kad stigne 10 RTM znat ćete sve. Uostalom, već milion puta ponovljeno: Sam MS je objavio da će se moći napraviti clean install nakon što se napravi upgrade na finalnu verziju.
Kao što postoje linkovi za DL Windows 7 i 8 isoa, isto će biti i za Desetku.
A i Gabe Aul je još u 12. prosinca 2014. najavio da će se moći napraviti upgrade sa testnog na finalni build, kad ovaj izađe.
Naravno, ne spominje aktivaciju, jer za to trebate ''qualified'' verziju Windowsa 7 ili 8!
znat ćete sve.
Tako je, potpis na ovo. Ljudi se zamaraju nepotrebnim, nitko neće ostati bez mogućnosti nadogradnje, bez brige, bez obzira da li mu je došla ona ponuda ili ne,
nema veze ako je i odbio ponudu koja je iskočila.
Vjerojatno kad se nadogradnja jednom napravi, Microsoft će tim ljudima dati vjerojatno odgovarajući ključ, kao i link gdje mogu skinuti instalacijski ISO.
Dešava li se kome sličan problem s Cortanom ?
- eto je ne sad više ne želi ni da priča samnom... kada stisnem na ovaj mikrofon automatski ga vrati na ovaj "početni zaslon" kao što se vidi na drugoj slici.
Edit: nakon restarta proradilo
cek, od kojeg builda radi Cortana?
znat ćete sve.
Tako je, potpis na ovo. Ljudi se zamaraju nepotrebnim, nitko neće ostati bez mogućnosti nadogradnje, bez brige, bez obzira da li mu je došla ona ponuda ili ne,
nema veze ako je i odbio ponudu koja je iskočila.
Vjerojatno kad se nadogradnja jednom napravi, Microsoft će tim ljudima dati vjerojatno odgovarajući ključ, kao i link gdje mogu skinuti instalacijski ISO.
Nadam se da nebu bilo problema sa bravarima.
Dešava li se kome sličan problem s Cortanom ?
- eto je ne sad više ne želi ni da priča samnom... kada stisnem na ovaj mikrofon automatski ga vrati na ovaj "početni zaslon" kao što se vidi na drugoj slici.
Edit: nakon restarta proradilo
cek, od kojeg builda radi Cortana?
Kolko mi je poznato 10130, a sad je izasao i 10135 cini mi se.
meni je na 10130 pisalo da nije dostupna na lokaciji, morat cu napravit update :)
meni je na 10130 pisalo da nije dostupna na lokaciji, morat cu napravit update :)
Pa promijeni samo zemlju u US i to je to. Meni tako radi već neko vrijeme.
Morat ces prominit lokaciju u UK
Zaboravil spomenut da za nasu regiju (jos) ne radi Cortana pa je potrebno promjenit na US ili UK.