Win xp dark edition

poruka: 4
|
čitano: 1.510
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Win xp dark edition

ovako na kompu imam 2 windowsa: 1. xp profesional koji je na 1. djelu harda

2. xp dark edition koji je na 2. djelu harda

ovak imam hard podjeljen na 3 djela i sad bi htio maknuti ovaj xp dark edition ali kad stavim njegov cd nemogu ga uinstlairati. sad me zanima ako formatiram taj 2. dio harda dali bi obrisao i taj xp dark edition??

i još jedno pitanje, kada bi zbrisao taj dark edition bili mogao na taj 2. dio harda staviti windows 7, ali da imam i win xp na 1. djelu?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Win xp dark edition
Crljo kaže...

ovako na kompu imam 2 windowsa: 1. xp profesional koji je na 1. djelu harda

2. xp dark edition koji je na 2. djelu harda

ovak imam hard podjeljen na 3 djela i sad bi htio maknuti ovaj xp dark edition ali kad stavim njegov cd nemogu ga uinstlairati. sad me zanima ako formatiram taj 2. dio harda dali bi obrisao i taj xp dark edition??

i još jedno pitanje, kada bi zbrisao taj dark edition bili mogao na taj 2. dio harda staviti windows 7, ali da imam i win xp na 1. djelu?

Hvala unaprijed

Ovako... Možeš pobrisati taj XP Drek edišn tako što ćeš formatirati particiju na kojoj se on nalazi. Može ti se dogoditi da ga Windowsow GRUB opet prepoznaje ali ćeš taj problem riješiti instalacijom Sedmice preko te particije na kojoj se nalazio XP kojeg si se želio riješiti.

Potrebno je samo da particija bude dovoljne veličine da Sedmica može stati na nju. Nakon istalacije Sedmice pri bootanju će ti se pojaviti izbornik u kojemu ćeš birati između XP-a i Sedmice.

Eto... Nadam se da sam bio jasan!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Win xp dark edition

Pokreni instalaciju win7 i kao mjesto izaberi tu particiju gdje je taj dark edition.

Prati upute instalacije

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Win xp dark edition

e to sam htio znati, hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice