ej ljudi kako da maknem program iz taskbara, recimo otvorim skype i radi mi u systam trayu i vidim ga na taskbaru a htio bi da ga vidim samo kod sata?! kako da to rješim :D?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pritisni show desktop(kraj sata) ako drugačije neće
stavi ga na vista kompatibiliti mod
Klik na X smanjuje Skype u Notification area. Normalno ,ako je otvoren samo glavni prozor i ako nije pinan na taskbar.
Nema potrebe za compatibilty modovima ,a Show desktop tu pogotovo ne pomaže!!
e bas kad kliknem na x on ode u taskbar, a ne u notification , nije pinan i otvoren je samo glavni prozor, Imam na tri kompa 7 i skype ali ovo je najnoviji i na ovome nece da ide u notif, nego u task bar
Ako netko ima nesto ideju jer meni se cini da je stalno ukljucen i zanima me kako to maknut
Pozdrav
Klik na X smanjuje Skype u Notification area. Normalno ,ako je otvoren samo glavni prozor i ako nije pinan na taskbar.
Tako je prije radio, meni se jučer updateao i sad ostaje u taskbaru nakon klikanja X-a.
edit: U compatibility modu (WinXP SP3) radi kao i prije i klikanjem X-a odlazi u system tray.
Tako je prije radio, meni se jučer updateao i sad ostaje u taskbaru nakon klikanja X-a.
edit: U compatibility modu (WinXP SP3) radi kao i prije i klikanjem X-a odlazi u system tray.
A meni radi i sad!!! Napravil sam update prije mjesec dana i stavil ga u compatibility mode Vista SP2! Evo slika!
pozdrav ekipa
e ovako, imam jedan problem sa sedmicom... lako moguće da je i bug... ali me interesira, postoji li kakvo riješenje možda...
dakle, koristim win7 ultimate (konfiguracija sa strane)
vezano uz taskbar - napravim custom toolbar, kojem je folder na desktopu (vidi sliku). I zasad to sve funkcionira, dok ne resetiram / ugasim kompjuter... Onda se taj toolbar jednostavno makne, a ja onda moram ponavljat proceduru kreiranja custom toolbara. Interesira me jeste li vi imali ovakvih iskustava, je li to bug i da li je moguće kak to riješiti?
hvala ^^
** BUMP **
anyone?
pozdrav ekipa
e ovako, imam jedan problem sa sedmicom... lako moguće da je i bug... ali me interesira, postoji li kakvo riješenje možda...
dakle, koristim win7 ultimate (konfiguracija sa strane)
vezano uz taskbar - napravim custom toolbar, kojem je folder na desktopu (vidi sliku). I zasad to sve funkcionira, dok ne resetiram / ugasim kompjuter... Onda se taj toolbar jednostavno makne, a ja onda moram ponavljat proceduru kreiranja custom toolbara. Interesira me jeste li vi imali ovakvih iskustava, je li to bug i da li je moguće kak to riješiti?
hvala ^^
Evo, ja probao i radi normalno nakon restarta. Kako to riješiti, ne znam, jbg
a deeeemn... neznam do čega bi bilo... emm kak da vidim broj builda? koji je tvoj? (ako bi to imalo veze sa nestajanjem )
možda će još netko odgovorit...
Imam 6.1.7600 (RTM build), neki drugi možeš imat jedino ako imaš neku beta verziju. Pogledaj ovo, navodno je Microsoft izdao hotfix za taj problem pa probaj s tim: http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7desktop/thread/a436ccfd-2dc5-49ee-adfb-f724e73ca2d2
hmm... to je za x64.. jel ja to mogu instalirat na x86? jel postoje kakve razlike?
EDIT: našo... javim rezultate :D
EDIT 2: super ^^ radiiiiii zahvaljujem majstore
Evo da dignem temu.
imam jedno pitanje. dali se može napravit da se u taskbaru pojavljuje samo završno ime foldera koji je otvoren?
Na slici je objašnjeno što bi točno htio
Iz Explorera odeš na meni 'Tools' > 'Folder options...' pa na karticu 'View', gdje makneš kvačicu s opcije 'Display the full path in the title bar'.
Evo da dignem temu.
imam jedno pitanje. dali se može napravit da se u taskbaru pojavljuje samo završno ime foldera koji je otvoren?
Na slici je objašnjeno što bi točno htio
Iz Explorera odeš na meni 'Tools' > 'Folder options...' pa na karticu 'View', gdje makneš kvačicu s opcije 'Display the full path in the title bar'.
hvala...znao sam da se to negdj može-imal sam na starom lapu to tak složeno