Naime imam cisto crnu pozadinu i jednostavno je nemogu promjenit.
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
Kad odaberem neki drugi backgraund on mi vraca na crnu boju. Iapda ko da mi fali neki registry key.. il nesto...ima li ko kakvu ideju?
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
Kad odaberem neki drugi backgraund on mi vraca na crnu boju. Iapda ko da mi fali neki registry key.. il nesto...ima li ko kakvu ideju?
Sutra fino skokni do trgovine da kupis org Windowse ;)
Moram te razocarat al sutra trgovine ne rade,
Daj malo neki kreativniji odgovor jer su mi winsi aktivirani uredno. Hvala
Dali ti na dnu piše "Windows 7 Build 7600 This copy of windows is not genuine", ako da kupi orginal ili ga aktiviraj ako nisi, a ako nepiše ništa onda probaj drivere od grafičke reinstalirat.
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
Nije to nikakav registry key . Ne pricaj gluposti . Imas piratske Windowse i mislim da ces spusit samo takav karton .
To se zove PRODUCT KEY i on se dobije kod kupnje originalnih Windowsa .
Do sutra jos trpi taj crni background , a onda trkom u shop po originalne Windowse .
Ako su ti stvarno original Windowsi, probaj ovo. Start, Run, upiši cmd i redom utipkaj ove dvije komande:
displayswitch /extend
displayswitch /internal
Pa nam javi rezultate.
Ako Windowsi nisu original, zaboravi... U tu mi se raspravu ne da ulaziti.
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
Nije to nikakav registry key . Ne pricaj gluposti . Imas piratske Windowse i mislim da ces spusit samo takav karton .
Do sutra jos trpi taj crni background , a onda trkom u shop po originalne Windowse .
Imam blagi osjecaj da je vecina vas misljenja da to sto sam regan na forum par dana ujedno nosi i konstataciju da sam totalni noob. Admin sam na DOWNLOAD.HR- ne hvalim se al nisam noob. Pise mi ljepo da su WINDOWSI aktivirani i nema dole ni 7100 ni 7600, nego jednostavno kada mjenjas temu on prebaci boju u SOLID color i pozadina moze bit samo jednobojna znaci PLAVA/ZUTA/CRVENA po defoltu CRNA.
Reisntalacija WIN-a ce danas pomoc. A ovima sto se busaju u prsa sa ORIGINALIMA....Dajte budite realni MOLIM VAS:)
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
šta znači "čisto" crna,bez ikona il?
http://www.sevenforums.com/graphic-cards/24863-black-desktop-background.html
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
šta znači "čisto" crna,bez ikona il?
http://www.sevenforums.com/graphic-cards/24863-black-desktop-background.html
sa ikonama, al nemogu koristit pozadine nego samo SOLID COLOR pozadine.
Poslao sam ti rjesenje u privatnoj poruci. Enjoy!
WIN 7 ULTIMATE 64 BIT
Imam blagi osjecaj da je vecina vas misljenja da to sto sam regan na forum par dana ujedno nosi i konstataciju da sam totalni noob. Admin sam na DOWNLOAD.HR- ne hvalim se al nisam noob. Pise mi ljepo da su WINDOWSI aktivirani i nema dole ni 7100 ni 7600, nego jednostavno kada mjenjas temu on prebaci boju u SOLID color i pozadina moze bit samo jednobojna znaci PLAVA/ZUTA/CRVENA po defoltu CRNA.
Reisntalacija WIN-a ce danas pomoc. A ovima sto se busaju u prsa sa ORIGINALIMA....Dajte budite realni MOLIM VAS:)
Admini su danas ocito neka nova sorta.
Prebacivanje pozadine u crnu je STANDARDAN način na koji Windowsi upozoravaju na to da nisu originalni. Bez obzira što si ih aktivirao sa aktivatorom. Što da ti kažem, pazi što skidaš sa microsoft update. MS je odustao od toga da totalno onemogući windowse, već ti samo "smeta" sa tim konstantnim prebacivanjem u crnu i sa natpisom dolje desno. Ideja je da se tako "sramote" poslovni ljudi koji drže prezentacije, pa se barem njih natjera na kupovinu originala.
Čak i taj patch koji ti je ovo napravio NIJE OZNAČEN PO DEFAULTU na windows update. Što je pošten potez od strane MS.
A što se REALNOSTI tiče, grow up i počni plaćati software.
MS je odustao od toga da totalno onemogući windowse, već ti samo "smeta" sa tim konstantnim prebacivanjem u crnu i sa natpisom dolje desno. Ideja je da se tako "sramote" poslovni ljudi koji drže prezentacije, pa se barem njih natjera na kupovinu originala.
Hehe... Zvuči pomalo smiješno
MS je odustao od toga da totalno onemogući windowse, već ti samo "smeta" sa tim konstantnim prebacivanjem u crnu i sa natpisom dolje desno. Ideja je da se tako "sramote" poslovni ljudi koji drže prezentacije, pa se barem njih natjera na kupovinu originala.
Trebali su napraviti da ti svakih 5 minuta izbacuje glasovnu poruku od Ekrem Jevrić-a koja bi isla ovako:
Kupi - Windows, Windows - kupi
Kupi - Windows, Windows - kupi,
sta znam - nista ne znam a dje da znam
Trebali su napraviti da ti svakih 5 minuta izbacuje glasovnu poruku od Ekrem Jevrić-a koja bi isla ovako:
hahahahahhahahahahahahaha .
kako sam se posteno ismijal sadaa
hahahahahhahahahahahahaha .
kako sam se posteno ismijal sadaa
LOL.dobro , problem je rijesen sedmica je ponovo gore....aktivirano...sve radi...i sve 5...O tome tko bi trebo popit ban bi se fakat dalo pričat al očito je da moras ili glumit facu ili izgoriš.....
Za Ekrema +++++