Win 7 ENTERPRISE zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 13.380
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win 7 ENTERPRISE

Koristim Windows 7 Enterprise 7600.16385.090713.1255, pomoću VMware Workstation-a verzije 6.5.1 build-126130, na WinXPproSP3, na konfi sa 1,5 GB DDR400 i sa Radeonom 9600XT 128MB sa DirectX 9(veljača09).

Zanima me, zna li itko, je li ovo najnovija verzija Sedmice(RTM ili RC)??

Po čemu se razlikuju Enterprise i Ultimate?? U enterprise nema, recimo, igrica. Nisam naša Solitaire!?

Otkud Enterprise kad imaju samo HP, Pro i Ultimate???

Kako omogućiti Aero? Možda mi grafulja ne podržava, ali kako naći drivere pored ovih vmwareovih SVGA standardnih drivera unutar programa?

Hvala.

BUG 4EVER!

P.S. Trebam spomenuti i SATA 16MB Maxtor 160GB HDD i to da Sedmica radi bez problema. Skinuta sa softpedie(sa službene MS stranice) u .iso.  Na Xp-u koristim WindowsBlinds i to one Vista teme i sve radi super, ne 'vuče' se.

Ma 100% mi grafička ne podržava, ali...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 0:20 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Win 7 ENTERPRISE
Žohar kaže...

Koristim Windows 7 Enterprise 7600.16385.090713.1255, pomoću VMware Workstation-a verzije 6.5.1 build-126130, na WinXPproSP3, na konfi sa 1,5 GB DDR400 i sa Radeonom 9600XT 128MB sa DirectX 9(veljača09).

Po čemu se razlikuju Enterprise i Ultimate?? U enterprise nema, recimo, igrica. Nisam naša Solitaire!?

Kako omogućiti Aero? Možda mi grafulja ne podržava, ali kako naći drivere pored ovih vmwareovih SVGA standardnih drivera unutar programa?

Hvala.

BUG 4EVER!

P.S. Trebam spomenuti i SATA 16MB Maxtor 160GB HDD i to da Sedmica radi bez problema. Skinuta sa softpedie(sa službene MS stranice) u .iso.  Na Xp-u koristim WindowsBlinds i to one Vista teme i sve radi super, ne 'vuče' se.

Sve si rekao.

16 godina
neaktivan
Win 7 ENTERPRISE

Winows Enterprise je poboljsana verzija Windows 7 Ultimate-a, koriste ga IT tvrtke jer je kompleksan...

Ja ga imam, original verziju i prezadovoljan sam.

Igrice naravno moraš skinuti sa interneta...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win 7 ENTERPRISE

Po karakteristikama, Ultimate i Enterprise verzije su identične. Jedina razlika je u licenciranju - dok je Ultimate dostupna 'kućnim' korisnicima, Enterprise verzija dostupna je isključivo tvrtkama koje sa Microsoftom imaju potpisan Software Assurance ugovor, te se licencira putem volume license keyeva.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Hvala.

BUG 4EVER!

Što se tiče grafičke prema ATI/AMD-u tvoja kartica nije podržana pod Windows 7 OS-om.

Što se tiče Aera (pretpostavljam da misliš na Aero Glass) pod VMWare-om, malo je odgovor škakljiv, jer je 3D i podržan i nije.. potrebno je dati si malo truda oko aktiviranja, jer Aero Glass zahtijeva grafičku karticu (ali ne virtualiziranu!) s podrškom za DirectX 9.. Možda ti neki od linkova na Google-u pomognu.

Što se verzija Windowsa 7 tiče, već si dobio odgovore. Postoji više verzija Starter, Home Premium, Professional, Ultimate i Enterprise (Prva verzija nije dostupna na svim tržištima, a ova zadnja kao što su ti 4ucker i macak već rekli su za "velike" korisnike).

Što se Solitaira tiče (i ostalih Windows igara), one nisu instalirane, pa ćeš ih morati iz Control Panela instalirati, pogledaj pod Programs and Features> Turn Windows Features On or Off> Games.

Btw. Windowsi 7 NISU izlazili u Enterprise verziji kao RC za široke mase, nego samo u Ultimate verziji, dakle vrlo je vjerojatno da imaš RTM (6.1.7600) verziju, a koju si nekako dobavio.

Eto, nadam se da će ti pomoći nešto od svega ovoga.

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
15 godina
neaktivan
Win 7 ENTERPRISE

Deinstalirao sam VMware(koji sada u novoj 7.0 verziji dolazi sa podrškom za Aero(WDDM)), napravio dual boot.

LJUDI MOJI JE LI TO MOGUUĆĆEE! Windows 7 Enterprise 6.1.7600 90days trial JE POTPUNO FUNKCIJONALAN(aero itd.) NA MOJOJ 'KANTI' KOJA SE SASTOJI OD prescott 3.0E 3GHz 1MBL2cache HT, Radeon 9600XT 128MB, 1,5 GB DDR400, HDD SATA maxtor 160GB, CRT 1024x768. (hardveraj star oko 5 godina!)

Ne samo da radi, već je brži i od WinXPproSP3. Čitao sam BUG i mislio prozori će se 'vući'; kod 2 ili više aplikacija prestat će reagirat. Ali to sve pada u vodu.

Po meni, OS je super, nisam našao zamjerke(osim što Microsoft forsira prelazak sa XP na Sedmicu). KAD BI SAMO IMAO VIŠE OD 90 DANA ZA PROBU.

Vjerojatno ću ga kupit(ako ne ostanem bez posla).Sramim se

HVALA svima na odgovorima. POZDRAV.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Deinstalirao sam VMware(koji sada u novoj 7.0 verziji dolazi sa podrškom za Aero(WDDM)), napravio dual boot.

LJUDI MOJI JE LI TO MOGUUĆĆEE! Windows 7 Enterprise 6.1.7600 90days trial JE POTPUNO FUNKCIJONALAN(aero itd.) NA MOJOJ 'KANTI' KOJA SE SASTOJI OD prescott 3.0E 3GHz 1MBL2cache HT, Radeon 9600XT 128MB, 1,5 GB DDR400, HDD SATA maxtor 160GB, CRT 1024x768. (hardveraj star oko 5 godina!)

Ne samo da radi, već je brži i od WinXPproSP3. Čitao sam BUG i mislio prozori će se 'vući'; kod 2 ili više aplikacija prestat će reagirat. Ali to sve pada u vodu.

Po meni, OS je super, nisam našao zamjerke(osim što Microsoft forsira prelazak sa XP na Sedmicu). KAD BI SAMO IMAO VIŠE OD 90 DANA ZA PROBU.

Vjerojatno ću ga kupit(ako ne ostanem bez posla).Sramim se

HVALA svima na odgovorima. POZDRAV.Osmijeh

Kupiti ces ti njega malo morgen - ON TI JE SAMO ZA IT TVRTKE! ! !

Nemos' ti njega imati, samo Ultimate i ostale slabije verzije...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 22:28 (4ucker).
17 godina
neaktivan

Evo jos uvijek se može legalno skinuti 32 bitna i 64 bitna verzija sa Microsoftovih stranica .Pa tko voli izvorne windowse 7 ...........

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/cc442495.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice