- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo imam veliki problem slusajte:upalim laptop kad izvrsi loadanje on provjerava disk ovako i izbaci bump scrren plavi i resetira se pomoc bas sam si ga namjestio sa stvacicama
jesi li pričekao da to odradi do kraja ???
Tako je i meni bilo. Loadira do kraja onda se restarta, i tako ukrug
Pomogla mi je ponovna instalacija Windowsa
Jesil imao kakvih problema s HardDiskom,Pokusaj System Restore.....Ako to ne upali,skini program Galary Utilites evo link http://www.giveawayoftheday.com/galary+utilities/ ....Pusti neka program sam skenira greske i kad zavrsi klikni repair...Ako bude problema javi...
evo imam veliki problem slusajte:upalim laptop kad izvrsi loadanje on provjerava disk ovako i izbaci bump scrren plavi i resetira se pomoc bas sam si ga namjestio sa stvacicama
Nije ti to problem. Pusti da odradi do kraja(traje do nekoliko sati). To ti nije BSOD nego ti XP provjerava podatke na diskovima i da li ima grešaka. Sve je ok...pusti ga da radi...
Nije ti to problem. Pusti da odradi do kraja(traje do nekoliko sati). To ti nije BSOD nego ti XP provjerava podatke na diskovima i da li ima grešaka. Sve je ok...pusti ga da radi...
MA ODRADI PA ISTO DALI IMA NEKI PROGRAM CIM UBACIS UPALIS I SAMO GA REPARIRA
MA ODRADI PA ISTO DALI IMA NEKI PROGRAM CIM UBACIS UPALIS I SAMO GA REPARIRA
Pa napisao sam ti ja gore u mom postu....(daj malo čitaj)....
Hvala svima pogotovo Cerina15 on mi je rekao kako