Veliki veliki problem sa xp

poruka: 8
|
čitano: 923
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo imam veliki problem slusajte:upalim laptop kad izvrsi loadanje on provjerava disk ovako i izbaci bump scrren plavi i resetira se pomoc bas sam si ga namjestio sa stvacicama

ovakav check ovakav check
Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Veliki veliki problem sa xp
dejko2 kaže...

evo imam veliki problem slusajte:upalim laptop kad izvrsi loadanje on provjerava disk ovako i izbaci bump scrren plavi i resetira se pomoc bas sam si ga namjestio sa stvacicama

jesi li pričekao da to odradi do kraja ???

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
neaktivan

Tako je i meni bilo. Loadira do kraja onda se restarta, i tako ukrug

Pomogla mi je ponovna instalacija Windowsa

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Jesil imao kakvih problema s HardDiskom,Pokusaj System Restore.....Ako to ne upali,skini program Galary Utilites evo link http://www.giveawayoftheday.com/galary+utilities/  ....Pusti neka program sam skenira greske i kad zavrsi klikni repair...Ako bude problema javi...

Softwer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejko2 kaže...

Nije ti to problem. Pusti da odradi do kraja(traje do nekoliko sati). To ti nije BSOD nego ti XP provjerava podatke na diskovima i da li ima grešaka. Sve je ok...pusti ga da radi...{#}

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam online)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
dejko2 kaže...

Nije ti to problem. Pusti da odradi do kraja(traje do nekoliko sati). To ti nije BSOD nego ti XP provjerava podatke na diskovima i da li ima grešaka. Sve je ok...pusti ga da radi...{#}

MA ODRADI PA ISTO DALI IMA NEKI PROGRAM CIM UBACIS UPALIS I SAMO GA REPARIRA

Dejan
16 godina
dejko2 kaže...
Plahi kaže...
dejko2 kaže...

MA ODRADI PA ISTO DALI IMA NEKI PROGRAM CIM UBACIS UPALIS I SAMO GA REPARIRA

Pa napisao sam ti ja gore u mom postu....(daj malo čitaj)....

Softwer
15 godina
neaktivan

Hvala svima pogotovo Cerina15 on mi je rekao kako

Dejan
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 12:41 (dejko2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice