User account u xp-u

poruka: 7
|
čitano: 3.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
User account u xp-u

Kod instaliranja stavio sam samo jedan user account, i kad se dize sustav  imam samo jednu opciju za odabir korisnika, onaj koji sam ja napravio , koji je bez lozinke i koji je administratorski.Medutim danas slucajno gledajuci nesto u control panelu odem na user accounts i vidim da postoji jos jedan account(korisnik) koji je limited, zasticen lozinkom i ja ga nisam napravio??? Ima li tko kakvu ideju sta je to. da i zove se cudno ASP.NET Machine

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: User account u xp-u

Vidi ovo

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
User account u xp-u

A da nisi instalirao nesto na taj fazon ?!?

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
User account u xp-u

Dobro hvala sum of all fears,medutim net framework mi je instaliran cim sam instalirao windowse,a to je nekih 2-2 i pol mjeseca i nije ga bilo,i prije dok sam imao net framework 1.1 nije toga bilo,niti na drugom kompu gdje takoder imam taj framework,kao i svi ljudi, nema ga? I na kraju teksa pise da ga mogu obrisati ako se nebavim razvojem takvih aplikacija,sto se naravno ni nebavim. Ali svakako hvala, jest da sam trebao pogledati u google prvo ali uvijek vise volim cuti od ljudi koji su imali istu  stvar koje je njihovo objasnjenje,uglavnom stvar nije za zabrinuti se sto mi je drago.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: User account u xp-u

Taj acc se nekad vidi, nekad ne vidi. Ja imam SP3 i ne vidim taj acc - samo ovaj trenutni i Guest.

Ovdje su popisani ostali "skriveni" računi - HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList

EDIT: nemoj brisat taj asp.net acc, ne smeta ti a ko za vraga može zatrebati kod instalacije nečega dan nakon što ga obrišeš. I oni accovi sa UserList koji imaju DWORD vrijednost 0 su skriveni

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 0:39 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
User account u xp-u

Je,ma sada sam nasao isto jednu stranicu na kojoj pise o tom problemu kao i na staranici koju si mi ti dao.Moze se obrisati bez ikakvih posljedica,to sam upravo i napravio. Uglavnom, hvala, problem rjesen, tema moze biti zakljucana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
User account u xp-u

Hehe,jebiga lega obrisao sam ga,nema veze sada,ako bude trebalo bonovo samo cu reinstalirati net framework 1.1 i to ce rijesiti problem,tako kaze ona stranica,uglavnom hvala:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice