Restore Point u XP-u

poruka: 10
|
čitano: 1.554
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

Kako se pravi Restore Point u XP-u npr. ako instaliram Vistu da mogu raditi backup na XP???

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

Ne.

Restore Point ti vrijedi u slučajevima kad ti instaliras neki program/driver pa onda vratis restore point prije instalacije tih programa...

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

aha...a kako onda napraviti backup da mogu npr. vratiti XP kad instaliram Vistu...Dok sam imao Vistu to sam znao al sad kad sam se opet vratio na XP ne mogu naci...

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

.

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

i jos me zanima da li bi uopce mogao napraviti backup s viste black edition na xp nakon sto napravim backup na xpu

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

sta je to tako tesko odgovorit na ova gore pitanja

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

?

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Restore Point u XP-u

Moj prijatelju ti si jedan obicni spammer koji nezna koristit tipku uredi (ili neces) i neda mu se googlat, mislin da ces pokupit bar zuti ili mozda i crveni... I otvaras bespotrebne teme 100 na sat,kao ona o conflickru maloprije!

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Restore Point u XP-u

zasto je conficker tema beskorisna...????Pa mozda postoji neko ko ne zna za taj virus?????...ccc...

a neda mi se pisat konfa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Restore Point u XP-u
Filip DS kaže...

zasto je conficker tema beskorisna...????Pa mozda postoji neko ko ne zna za taj virus?????...ccc...

Aha, pa da pitan rođaka od 8 godina zna bi sta je to... I ima masa takvih tema samo ti neces da koristis "trazi" jer si lijen ili jednostavno neces!!! ccc...
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice