Mene zanjima dali postoji koji program za promjenu serijskog broja na xp.Jakooo puno sam googlao i nisam našao niti jedan takav program sve koje sam našao oni mjenjaju samo Product key ali ne serial ako netko zna koji program za to neka mi pomogne :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanjima dali postoji koji program za promjenu serijskog broja na xp.Jakooo puno sam googlao i nisam našao niti jedan takav program sve koje sam našao oni mjenjaju samo Product key ali ne serial ako netko zna koji program za to neka mi pomogne :)
to ti je isto.
samo nemoj sa nekim programom to raditi vec slijedi upute koje koriste izmjenu u regitry-u i koriste cmd za pokretanje ponovnog unosa serijskog broja.
samo oprezno, neki moderatori smatraju da je to ilegalna radnja pa mozes dobiti karton (barem sam ja dobio jednom)
to ti je isto.
samo nemoj sa nekim programom to raditi vec slijedi upute koje koriste izmjenu u regitry-u i koriste cmd za pokretanje ponovnog unosa serijskog broja.
samo oprezno, neki moderatori smatraju da je to ilegalna radnja pa mozes dobiti karton (barem sam ja dobio jednom)
Zasto je to ilegalno? MOzda je kupio key da legalizuje XP i onda mu treb upravo to da to odradi. To je samo alat al od tbe ezavisi hoces li ukucati piratski ili legalan kljuc. ALat sam po sebi nije kriv. To ti je kao sjekira. Il ces cijepati drva ili ces nekome odrubiti glavu. Do tebe je a ne sjekire.
Hvala vam samo ja bih želio zamjeniti onaj dio gdje su sve samo brojevi a to je serial a tamo di piše product key tamo su mješani slova i brojevi tako da sam se snašao za to.Za to sam upotrjebio Rock XP.A sad mi je problem zamjeniti onaj dio gdje su samo brojevi...