Cao,samo sto je formatiran racunar,sve ocisceno al ipak mi po malo kad pomeram strelicu(mis),koci po malo ponekad,a i kad mi je upaljen winamp dok ono vrti pesme peva,kad kliknem na my computer onda se cuje od winampa krkljanje po malo,i posle nastavi normalno,u cemu je problem?a instaliran mi je windows xp ranije mi to nije radilo sve normalno sad neznam zasto tako,a kad igram igrice nema veze nis nekoci,nek pise neko ako moze pomoc,pozzz....
Problemi koci mi racunar?
- poruka: 14
- |
- čitano: 11.664
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje komponente računala imaš, koje windowse ,servis pak...?
Jesi stavio zadnje drivere za matičnu i grafičku i zvučnu?
Ako ti se to počelo dešavati odmah nakon reinstalacije windowsa,
sigurno je do drivera grafičke. Instaliraj najnovije i to je to!
Moje misljenje je da ti cd rom stvara problem. to je čest slučaj. moguće je da nije u DMA modu, negu u PIO.
Probaj izbaciti CD ladicu i onda upali Winamp, te pokusaj otvoriti My computer pa javi jel steka.
Moguce je da nisam u pravu, premalo je informacija za dijagnozu, ali vrijedi pokusati.
Good luck!
pustim winamp pjeva neka pjesma al kad pokusam otvorit neki folder il explorer zasecka mi pjesma na sec i nastavi posle,to mi se ranije nije desavalo formatirao sam racunar sve normalno radi sve ima i drivere i antivirus nenalazi viruse sve je okej,al oped nesto koci zeza!!!!!!!!!
>>>?????????<<<<<
malo poscisti ventilatore u kompu provjeri temperaturu ,pocisti memorju s memory cleaner-om,iskopcaj sve nepotrebne komponente,ak nis ne pomogne priprijeti mu bejzbol palicom
Imo sam sličan problem i isto mi se događalo, a stvar je bila u napajanju i to što sam imao nekakvo Neon 275W, a komp mi je trebao više. Nakon što sam stavio 400W ni trznuo nije.
Provjeri si napajanje.
Pozdrav društvo... i ja također imam problema s kočenjem računara... Nisam nikad prije imao takve probleme... računar mi radi OK, al kad uđem na NET... otprilike kroz nekih 5-6 minuta dolazi prvo kočenje koje traje nekih 30-60 sec... i u tom momentu ne mogu ništa kliknuti sem tipke RESET.. i onda mi opet radi dobro nekad i po sat dva a nekad opet 5-10 minuta i opet isto se desi... pri tome ne vidim nikakvu aktivnost HARD DISK - a jer crvena LED lampica ne svjetluca, ali procesor je tad opterećen 100%... mislim tako mi pokazuje... čim izađem s interneta još nikad nisam primijetio da mi je računar uopšte i zatrzao a ne zakočio... što znači problem je s internetom.. da ne zaboravim, softwer koji je postavljen je Last XP... i nikad prije nisam s njim imao problema, uvijek je perfektno radio.. i postavio sam ga ponovno prije 2-3 dana...
DA LI SE KOME ŠTA SLIČNO DESILO I AKO JESTE KAKO RIJEŠITI PROBLEM...
... softwer koji je postavljen je Last XP...
najbolje mi je kad dođu tak neki sa modificiranim verzijama windowsa. manite se toga. instalirajte normalni windows, koristite mozak i nikad neće bit problema
imam pc racunar ADM athlon(tm) 64X2 dual core processor 5200+ 2,71 GHz,2,00GB RAM-a bilo sta da pokrenem koci mi znal iko kako rjesiti problem
imam pc racunar ADM athlon(tm) 64X2 dual core processor 5200+ 2,71 GHz,2,00GB RAM-a bilo sta da pokrenem koci mi
S obzirom na tvoj super opis problema, evo ti super odgovor:
reinstaliraj windowse.