kod prijatelja sam bio stavio 7 icu i radila ja ok,kupio je webcam i nije našao drivere za nju za 7icu i neki drugi tip mu je stavio vistu i počela mu se zamrzavati s vremena na vrijeme pa mu je taj isti tip stavio xp.i radilo mu je 10 dana i nakon toga windowsi se nizu dizali jer je falio je neki .dll i računao sam da mu je neki virus popapao .dll i odlučio sam nanovo staviti 7icu i da mu ja nađem drivere za webcam.međutim prije odabira gdje instalirati na koji disk znači poslije onoga kad si namještavate jezik i timezone izbacio je error da nešto nije u redu s diskom,chkdsk error.nakon toga sam stavio xp i formatirao sam skroz disk ne onaj quick nego onaj duži i instalirao sam sve normalno i radilo je.danas me zove da mu šteka kad je na skypu ili kad instalirava neke programe tj zamrzne se slika i treba resetirati.stavio sam sve drivere i za chipset i grafičke i lan i sve je bilo super.sumnjam da s diskom nešto nije u redu.disk je od hitachia i ima 250 gb.napravio sam samo jednu particiju i na nju sam instalirao xp.evo slike što mi je poslao i rekao sam mu da ga da na testiranje da vide u servisu šta bi moglo biti.btw pc star otpr 2 godine.prije one moje 7ice sve je bilo ok i meni je još danas ok tako da nije ona problem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da imaš klasičan primjer prijatelja koji će tvrditi da ništa nije dirao i da se sve samo instaliralo i promijenilo.
Uvelike bi ti pomoglo kada bi ti znao točno reći kada su se ikone promijenile odnosno što je instalirao prije toga ili krakirao.
Uzmi ti to ponovo kod sebe sve pobriši i posloži ponovo. Rasturaj koji dan i ako sve radi kako treba znaš u kome je problem.
hm,imaš pravo da.ali neka ga ipak 1 odnese na pregled pa ču onda ja dalje.