Problem sa TFGHT is missing

poruka: 9
|
čitano: 5.681
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

bok

kupio novi komp zeb windowsa

stavljam win 7 i sve super i kad mi se zadnji puta restarta komp javlja mi TFHGT is missing,

to su windowsi gje mogu izabrat profesional home ultimate i kada izaberem bilo koje uvjek mi javlja istu grešku i nece mi podignut windowse nego moram sve ispočetka.

i sad ja pokuašavam stavit win xp i nece mi ni to javljam da izbrišem sve programe (a uopće ih nema jer nema windowsa) kao da imam neki virus neznam kaj da radim sad, može li mi netko pomoć????????

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa TFGHT is missing
zoki07 kaže...

stavljam win 7 i sve super i kad mi se zadnji puta restarta komp javlja mi TFHGT is missing,

to su windowsi gje mogu izabrat profesional home ultimate i kada izaberem bilo koje uvjek mi javlja istu grešku i nece mi podignut windowse nego moram sve ispočetka.

i sad ja pokuašavam stavit win xp i nece mi ni to javljam da izbrišem sve programe (a uopće ih nema jer nema windowsa) kao da imam neki virus neznam kaj da radim sad, može li mi netko pomoć????????

Ovo zuto te najbolje nisam razumio.

sto se tice xp-a, ubaci cd bootaj formatiraj disk napravi nove particije i nebi trebalo biti problema.

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
17 godina
neaktivan

Piratluk.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Piratluk.

Kakav piratluk ?

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina
mario1990 kaže...
Tom69 kaže...

Piratluk.

Kakav piratluk ?

Slic bootloader

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
14 godina
neaktivan

kakv piratluk moze malo objasnit to

a ovo sa win 7 to su windows 7 gdje prilikom instalacije odabereš koji od win 7 želiš dali je to win 7 -ultimate - home - professional

i bilo koju opciju izaberem uvjek mi baca taj error prilikom zadnjeg restarta i nece dalje opce moram samo ispocetka stavit windowse.

kaj se tice xp-a nece mi uopće uči u plavi ekrean da izaberem

if you want to set up XP pres enter ......

nego kada mi se učitava windowsi kada pokrenem boot sa cd-a onda mi odma javi taj eror da izbrišem programe da ima viruse i slično a ne kuzim cemu to kad nema windowsa instaliranog nezzzzzzz kaj da radim

moze pomoč ???????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Konzultiraj korisničku podršku kod Microsoft Hrvatska, možeš i telefonski. Kupovinom operativnog sustava kupio si i pravo na podršku.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisu orginal windowsi, a na drugom mi kompu ti windowsi 7 rade???
15 godina
neaktivan

Uzmi untouched (cistu) verziju windowsa pa pokusaj sa njima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice