Ovak iso sam system restore i onako sve normalno...komp se resetira i to...kad upisem svoju lozinku i stisnem oke ono pise Welcome....i odjednom se zacrni ekran i bude samo mis na ekranu....??? sta da radim ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam, probaj kad ti se zacrni stisnit ctrl+alt+del, task manager, new task, explorer..
Uslikaj foticem, ili ako je samo crn ekran, nemoras
Bio bih vam zahvalan kad bi mi pomogli da riješim problem sa mojim system restore-m
Kada idem da vratim system u starije vrijeme,pokrenem ikonicu system restore i onda mi izbaci ovo: "Oporavak sistema su isključile smernice grupe.Da bi ste ga uključili,obratite se administratoru domena."
Administratoru ??? pa sa administratorom sam to i išao i opet mi isto kaže???
Da li ti je računalo na domeni?
Imam problem, kad uključim system restore stisnem RESTORE MY COMPUTER TO AN EARLIER TIME. Kliknem NEXT ali mi system restore neće ić dalje od prošlog mjeseca, zašto???
Imam problem, kad uključim system restore stisnem RESTORE MY COMPUTER TO AN EARLIER TIME. Kliknem NEXT ali mi system restore neće ić dalje od prošlog mjeseca, zašto???
Zato sto je tako stelan. Po defaultu "oduzima" oko 12% diskovnog prostora tako da ne moze trpati vise od jednog mjeseca. Stelaj System Restore na oko 25% diska ako zelis vise ali po meni je nonsens imati toliko nepotrebnih informacija na disku
Zato što imaš ograničen prostor za restore i kada se on ispuni stare točke se brišu.
maksimalno mi je 12 posto, kako mogu povećat???
Briši povremeno točke koje ti ne trebaju ako ne možeš povećati.
Ovako,ja imam 7 i sada si mislim ako bih ikada trebao System Restore dali bi ostala datotka npr: ako sam skinuo Sims 3 on neće biti instaliran ali dali če ostati mapa koju sam skinuo ili.........? tnx
Ovako,ja imam 7 i sada si mislim ako bih ikada trebao System Restore dali bi ostala datotka npr: ako sam skinuo Sims 3 on neće biti instaliran ali dali če ostati mapa koju sam skinuo ili.........? tnx
Ostaje mapa koju si skinuo. Menja se sadrzaj sistemskih mapa.
Za svaki slucaj makni Simse na drugu particiju pre nego sto ukljucis System Restore
Kada pokrenem system restore otvori mi prazan prozor, molim za savjet! system mi je XP