Problem ikona my computera
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.467
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedan progolem:Instaliro sam neki ikon manager i nakon sto sam ga izbriso ova mi se ikona my kompa pojavila...
koristim Windows 7 31 bit.
možeš malo to preciznije,nema ni slike..
Imam jedan progolem:Instaliro sam neki ikon manager i nakon sto sam ga izbriso ova mi se ikona my kompa pojavila...
koristim Windows 7 31 bit.
možeš malo to preciznije,nema ni slike..
eto slika...nadam se da razumijes u cemu je problem ne znam kako da vratim staru ikonu my kompa..
a da izbrišeš taj icon manager?
Izbriso sam...kad sam izbriso icon manager onda mi je tek ovaj problem nasto tj pojavila mi se ova ikona my kompa..
Prije brisanja si trebao napraviti restore ikona preko toga programa.
sada odi u postavke pozadine, u tom prozoru sa strane imaš da promjeniš ikonice radne površine, oznaćiš moje računalo i promjeni ikonu
Desni klik na desktop<propeties<desktop<customize desktop<odaberi my computer<restore default
Takoje na XP-u,možda je slično i na windows 7!Ne uzimaj u obzir sve riječi koje sam napisao gore,možda je riječ malo drugačija!
EDIT:Našao za Windows 7:
Desni klik na desktop<personalize<change desktop icons<odaberi ikonu My computer-a<change icon ili restore default(probaj s obje)
Desni klik na desktop<propeties<desktop<customize desktop<odaberi my computer<restore default
Takoje na XP-u,možda je slično i na windows 7!Ne uzimaj u obzir sve riječi koje sam napisao gore,možda je riječ malo drugačija!
desni klik, prilagodi, sa strane imaš opciju prilagodi ikone radne površine, u novoj formi imaš gumb vrati zadano. tako je na sedmici ako koristiš hr jezik. prevedisi na eng i to je to
desni klik, prilagodi, sa strane imaš opciju prilagodi ikone radne površine, u novoj formi imaš gumb vrati zadano. tako je na sedmici ako koristiš hr jezik. prevedisi na eng i to je to
Evo i ja sam mu gore napisao,editirao sam post!Na engleskom je to personalize<change desktop icons<restore default!
Hvala Vam uradio sam i vratio sam ikonu staru..
LP ENSAR