Problem Bluetooth 3.0 driver za HP Probook 4730s

poruka: 7
|
čitano: 8.159
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam laptop 4730s i nakon upgradea s W7 HomePremium na W7 Ultimate driveri za Basedevice i Bluetooth 3.0 ne rade kako treba. Windows ih uspješno instalira ali nakon tog procesa oni su prikazani sa uskličnikom u Device Manageru i ne rade.

Pretpostavljam da je problem softverski, i da driveri iz nekog razloga nisu namjenjeni za W7U (bitnost nema veze jer su oba sustava x64).

Ako ne znate odg na ovo, može li kakva ideja; možda da saznam tip B3.0 uređaja pa da probam pronaći kakav drukčiji driver; možda da kontaktiram HP službu za pomoć, da vidim "šta to imaju protiv W7 Ultimatea" {#}.

Make it so!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem Bluetooth 3.0 driver za HP Probook 473
Igy.voy kaže...

Imam laptop 4730s i nakon upgradea s W7 HomePremium na W7 Ultimate driveri za Basedevice i Bluetooth 3.0 ne rade kako treba. Windows ih uspješno instalira ali nakon tog procesa oni su prikazani sa uskličnikom u Device Manageru i ne rade.

Pretpostavljam da je problem softverski, i da driveri iz nekog razloga nisu namjenjeni za W7U (bitnost nema veze jer su oba sustava x64).

Ako ne znate odg na ovo, može li kakva ideja; možda da saznam tip B3.0 uređaja pa da probam pronaći kakav drukčiji driver; možda da kontaktiram HP službu za pomoć, da vidim "šta to imaju protiv W7 Ultimatea" {#}.

Pogledao si u device manageru ak je tamo uskličnik, onda tu karticu potraži update jer taj način će sam potražit drivere na internetu ukoliko ga nađe on sam instalira.

Naprotiv, iz HP-ovog linka nemaju drivera za win 7 Ultimate jer nisu napravljeni (vajda nekompatibilni), ali imaju za Professional, Home Premium. Nije mi jasno zašto si prešao na Ultimate kada je na Homepremium savršeno radio i ima sva potrebna driverna koje su bile instalirane.

16 godina
neaktivan

Kao prvo nije moj laptop iako sam napisao da je moj, od starog je, i on je htio instalirati Ultimate jer mu je HomePremium došao na hrvatskom, a HPova politika oko promjene jezika je ta da ga ne možeš promijeniti, a njemu je trebao engleski (prevod je u svakom slučaju teško sranje)... Imali smo Ultimate, tako da je njega iskoristio... 

Tnx na ideji, ali već je isprobana, i nije uspješna... Na netu sam našao slične slučajeve, nitko ne zna rješenje...

Make it so!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igy.voy kaže...

Kao prvo nije moj laptop iako sam napisao da je moj, od starog je, i on je htio instalirati Ultimate jer mu je HomePremium došao na hrvatskom, a HPova politika oko promjene jezika je ta da ga ne možeš promijeniti, a njemu je trebao engleski (prevod je u svakom slučaju teško sranje)... Imali smo Ultimate, tako da je njega iskoristio... 

Tnx na ideji, ali već je isprobana, i nije uspješna... Na netu sam našao slične slučajeve, nitko ne zna rješenje...

Ok, na HomePremiumu može se promjenit na engleski jezik i samo si trebo ići na control panel pa nai regional jezik i tam podesit na engleski i restartaš i eto sučelje na engleski.

16 godina
neaktivan

Znamo to, ali se nije moglo, jer nije bio ponuđen uopće, a na premiumu nije moguće instalirati jezičke update kroz W Update... nema veze...

Make it so!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
a jel si imao problema s grafičkom i driverima na ultimateu?? meni usb3.0 dobro radi ali se zezam s tom grafičkom već h.
http://bambytalica.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

znaci da nitko nema rijesenje ..... daime u mene ne radi web kamara i bloetooth.... i instaliran je win 7 sp1 professional ..... isti problem kao sto je kolega naveo sto je otvorio temu ..... molim rijesenje ..... unaprjed velika hvala..... i jos jedno nije valjda da vdje nitko nema rijesenje za ovaj problem ....... ili ima oni koji ne zele otkriti svoje znanje.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice