Prisilno Resetiranje!!!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.069
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prisilno Resetiranje!!!!

Pozz..

Prvi topic pa budite njezni!

Minutu nakon sta se digne windows odnosno kad se spoji na net pojavi se error i veli da ce se restartat za 60 sekundi (NT Authority System/services.exe  Status Code 1073741819)

U run prozoru ukucam shutdown.exe -a i nestane to odbrojavanje ali nakon toga strasno uspori i nece na net.

Pokusavao sam sa stingerom, HiJackThis,FixBlast,FxSasser,AVG i jos sa puno njih al nista.

U Remote Procedure call u tabu recovery sam stavio pod first second i subsequent -restart service- a probao sam i sa -take no action- al opet isto.

U safe modu sam ga procesljao sa ovim gore navedenim toolovima al opet nista.

Inace imam nortona koji mi nije nista nasao kad sam napravio full scan!

I jos da napomenem da se to dogadja samo kad se spaja na net.Ako recimo izvucem adapter za wireless, da se ne moze spojit, onda radi normalno.

OS je win XP pro sp3 i NIJE original!!! Ne znam jel to ima neke veze sa time

Nadam se da lijek za ovo nije format/c:

Sta da radim???

Fala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj skenirat sistem s AVG Anti-Rootkit i s Malwarebytes' Anti-Malware.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prisilno Resetiranje!!!!!

Skenirao sam i sa AVG anti rootkit i nista a sad idem probat sa malwarebytom.

A uspio sam se spojit na net tako sto sam u remote procedure callu u tabu log on do tada aktivni profil1 stavio na disable i sad radi.

Nisam ga jos restartao pa ne znam da li ce radit i nakon restarta.

17 godina
neaktivan

Možda ti pomogne ovo.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pise u prvom postu sta sam sve koristio!!uljucujuci i taj fxsasser

e sad nasao je malwarebyt vundo trojanca (jedini od svih ovih toolova gore) 19 fileova i izbrisao 16 a 3 su ostale i veli da ih brise pri sljedecem rebootu.

I tu su tek problemi nastali.kad se rebooto nije radilo pola programa kao explorer...

i bojim se da je uzrok tome ono sta sam napravio  u remote procedure callu pod tabom log on kad sad stavio aktivni profil1 pod disable.

U safe modu i normalno sam pokusavao da pokrenem ponovo malwarebyes tool al nije islo kaze da je out of date i skinuo novi sa neta na stick instalirao i opet isto.

vec vidim da mi se format/c: smije...

16 godina
neaktivan
I za kraj da objavim da je ipak doslo do format/c: opcije! Al fala za trud! Pozz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice