Pomoc

poruka: 12
|
čitano: 1.771
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc

Zelim instalirat Windows 7 jer je Vista cista glupost,pa me zanima kako da instaliram a da ne izgubim podatke sa hard diska?hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoc

postoji opcija upgrade kod instalacije windowsa 7, neznam nisam to jos radio, valjda bi trebalo radit

16 godina
neaktivan

Backup ,clean install i onda restore kaj ti treba. Programe moraš instalirati sve nanovo ,tak da jedino ,možeš backupirati podatke u user folderu ,i normalno sve drugo na sistemskoj particiji kaj misliš da će ti trebat.

Eventualno ,možeš za to upotrijebiti i Windows Easy Transfer (32 bit) za ,ili Windows Easy Transfer (64 bit) ,ovisno koju Vistu imaš.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan

a kako backupiram to na sistemskoj participacija preko programa tog?

16 godina
neaktivan
  • Opcija 1. U Control Panelu imaš Backup and Restore - pokreni ,podesi kaj hoćeš backupirat i napravi backup na drugu particiju ,externi disk ili dvd-ove.

• Opcija 2. U Easy Transferu - prvo ga instaliraj ,pokreni i također odredi kaj hoćeš sačuvati i gdje ,i onda klik ,i Easy Transfer će sve spakirati u jednu datoteku.

Vrlo je jednostavno ,samo treba pratiti upute.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 23:55 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

znaci samo preko opcije 2 je najlakse?dali se moze nova participacija napravit?ako d akako?

16 godina
neaktivan

Imaš Vistu ,jel? Idi na Computer ,desni klik i Manage.

Tu idi na Disk Management. Ne znam koliko particija sad imaš ,ali ukratko - desni klik na jednu i onda Shrink Volume. Pričekaj da se pokrene i ondaće pitat za koliko da se shrinka u mb ,to moraš sam odrediti ,i onda klik na Shrink. Sad imaš slobodan prostor ,Unallocated ,i od njega napravi novu particiju - desni klik i New Simple Volume.

I to je gotovo i sad na nju možeš spremiti backup ,ili bilo kaj drugo kaj hoćeš sačuvati.

15 godina
neaktivan

nemam ni jednu participaciju kako da napravim novu?imam vistu...

16 godina
Pomoc

A di ti je Vista instalirana kad nemaš ni jednu particiju? Vidim da si brzo zaključio kako je Vista čista glupost a neke osnove ne kužiš...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc

NE MOGU VIŠE POKRENUTI AA3 ŠTA DA RADIM. IGRAO SAM 5 MJ. A SADA ĆORAK

zzz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako mislis di? pa na posebnoj participaciji

15 godina
neaktivan

Oh my God! Pa postavljena pitanja na postovima ove "teme" je teško pročitati, a da se barem malo ne nasmiješ. Nije ni čudo što je kizo2703 odustao od pomoći. Mladi gospodine očigledno je da si početnik u nekim stvarima pa ti predlažem slijedeće, a to je da zamoliš nekog frenda ili nekoga tko zna, da ti ono što želiš i uradi, a ti gledaj i uči kako se to radi. Za kraj participacija nije isto što i particija. Ovo je napisano bez ikakve zlobe ili potcjenjivanja nečijeg znanja, samo mi se učinilo kao najbolje rješenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 14:40 (bero 43).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice