Pomoć glede instalacije

poruka: 4
|
čitano: 934
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć glede instalacije

Ovak, imam u starom kompu dva harda, jedan od 40 gb i na njemu su windows xp a drugi od 500 gb i na njemu nekih 300gb stvari. E sad, ja bi ovaj od 40 gb izbacil van, i na ovome od 500gb napravil jos jednu particiju i na nju instaliral xp ali da ne formatiram taj hard jer nemam kam sa 300 gb. Da li je to moguće i kak?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć glede instalacije
kaor kaže...

Ovak, imam u starom kompu dva harda, jedan od 40 gb i na njemu su windows xp a drugi od 500 gb i na njemu nekih 300gb stvari. E sad, ja bi ovaj od 40 gb izbacil van, i na ovome od 500gb napravil jos jednu particiju i na nju instaliral xp ali da ne formatiram taj hard jer nemam kam sa 300 gb. Da li je to moguće i kak?

Koliko ja znam to nije moguce,al probaj kod nekog prijatelja posudit nekakv vanjski HDD i prebacit,il mozda probaj poci u nekakv racunalni servis pa pitati da ti ga posude na jedno 3-4 sata!Mozda ti naplate a mozda ti ga opce ne daju!

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
16 godina
neaktivan

.

Za svaki virus postoji rjesenje!ah,vec sam mislio da nema rjesenja za ovo,sta treba napravit??Format :X =DD
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 20:55 (virus_cleaner).
16 godina
neaktivan
kaor kaže...

ovaj veći hard podijeli na dvije particije (acronis i slični alati tu pomažu) i onda prilikom instalacije windowsa samo odabereš jednu od te dvije particije (s time da pripazi da odabereš onu na kojoj ti nisu podatci)

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice