Microsoft Mathematics

poruka: 5
|
čitano: 1.814
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Microsoft Mathematics

možete li mi reći za što ovi program služi i može li neke upute za uporabu ovog programa.program sam skinuo na ovoj stranici:http://www.skidajmo.com/Usluzni/Microsoft_Mathematics_4.0/

Josip1811Matković
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Microsoft Mathematics
Josip1811Matković kaže...

možete li mi reći za što ovi program služi i može li neke upute za uporabu ovog programa.program sam skinuo na ovoj stranici:http://www.skidajmo.com/Usluzni/Microsoft_Mathematics_4.0/

vidi šta piše na toj stranici

Microsoft Mathematics objedinjuje skup matematičkih alata koji bi svaki pravi učenik ili student morao imati instalirano. Program omogućava da recimo naučite rješavati jednadžbe korak po korak, tu je implementirani grafički kalkulator, pomoć kod računskih operacija počevši od algebre, trigonometrije, fizike i sl., a sve to je upakirano u odlično i razumljivo sučelje.

Što tu nije jasno?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
protjeran
Microsoft Mathematics

ja sam učenik odnosno student pa neznam što točno znači a mogu li dobiti neke upute ako nije nekakav problemčić

Josip1811Matković
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 19:26 (Josip1811Matković).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Microsoft Mathematics
Josip1811Matković kaže...

ja sam učenik odnosno student pa neznam što točno znači a mogu li dobiti neke upute ako nije nekakav problemčić

Pa šta bi ti da ti postavljaš pitanja tipa "kako zbrojiti 2 broja" pa da ti ovdije netko to objašnjava i naravno ta objašnjenja potkrijepi ScreenShoot-om.

Lijepo imaš MS ovu stranicu, i tu su ti najdetaljnije upute vezane za taj program, pa valjda MS zna bolje objasniti funkcionalnost svog softvera, nego neki forumaš.

I da, neću ti postat ovdije link, već koristi Google, znam da je teško kliknuti na prvi pronađeni rezultat, ili odabrati opciju "Osjećam se sretnim", ali potrudi se, imaju forumaši i pametnijeg posla.

17 godina
Microsoft Mathematics

e pa Joco nemoj naglo.....polako bude dečko naučio....

www.apriliabase.com
Moj PC  
1 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice