Micanje starog windowsa

poruka: 4
|
čitano: 2.541
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Micanje starog windowsa

Maloprije san instalira Windows 7. Smijeh I sad pošto 1. put san instalira ostali su mi na kompu i stari windowsi. Sad kada uđem u Local disk C iman mapu windows i old.windows, i sad kako da ja izbrišem te stare windowse a da novi ostanu kakvi jesu i sad. 

Edit: kada užem u tu mapu old.windows imam sve tamo programe pod program filesom i ja to želim sve izbrisati cilu mapu

CerIna:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 15:20 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Micanje starog windowsa
Cerina15 kaže...

Maloprije san instalira Windows 7. Smijeh I sad pošto 1. put san instalira ostali su mi na kompu i stari windowsi. Sad kada uđem u Local disk C iman mapu windows i old.windows, i sad kako da ja izbrišem te stare windowse a da novi ostanu kakvi jesu i sad. 

Edit: kada užem u tu mapu old.windows imam sve tamo programe pod program filesom i ja to želim sve izbrisati cilu mapu

nisam siguran, samo deletaj abr mislim da se tako moze

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
15 godina
neaktivan
Micanje starog windowsa

E samo mi još fale driveri za grafu. Imam grafu neku prastaru asus ax550 i sad skinem najnovije drivere ali ih nemogu instalirat jer nemam xp nego 7. I sad ako nestavim drivere oće li sve radit normalno ili??

CerIna:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Micanje starog windowsa
Cerina15 kaže...

E samo mi još fale driveri za grafu. Imam grafu neku prastaru asus ax550 i sad skinem najnovije drivere ali ih nemogu instalirat jer nemam xp nego 7. I sad ako nestavim drivere oće li sve radit normalno ili??

Ako napravis update on ce naci najbolje drivere u tom trenutku...trebalo bi sve raditi bez problema...

Bar je meni tako na starijem racunalu nakon updatea...

TrustNo1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice