Lozinka za win

poruka: 12
|
čitano: 2.434
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Lozinka za win

eiii ekipa...imam problem...dobio sam od frendice laptop...za popravit....al postoji caka...ona je stavila neku mutavu....sifru...na ulasku u windows...tako da ja nemogu....niti snimit windowse...na novo...niti pomocu safe moda doc u sistem....ni sa f8...ni baterijom...:PP mislim...dosta sam toga probo...hvala na pomoci...:))

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Lozinka za win

Stavi da se boota sa CDa pa te neće tražit nikakvu šifru. Pregazi tu inst Windowsa i gotovo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

ehhh...nemoze on ni pocet...boot a ni meni neda u bios opet ista sifra....on nju pokrene..bas kada ocita na pocetku win...ubiti sifra je na svemu....neznam kakva je sifra jer ovo prvi put vidim...sifra je na biosu il na ploci...pa mi nigdje neda...:PP sad kako ju maknut...neznam..pa pomoc dobrodosla...:))

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 16:59 (anant).
16 godina
neaktivan

Pa o kojem se laptopu radi kad nemožeš ući ni u bios Neodlučan

RIDER
15 godina
neaktivan

laptop je acer...ja neznam kako je ona stavila tu sifru...al radi nje nemogu nista stvit...novo gore...ni windowse....a bogami nemogu ga ni zajebat...pa preko biosa jer je isti problem...stvar je u tome da trebam nekako maknut tu bios sifru a kako....:PP

16 godina
neaktivan
Lozinka za win

A da jednostavno pitaš frendicu koja je šifra?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lozinka za win

Samo je trebaš pitati za šifru...

EDIT: kasnim :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:07 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

:PPP hehehe pa da ima sifru nebi lap bio kod mene xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:08 (anant).
16 godina
odjavljen
Lozinka za win

Ako frendica nezna šifru, morat ćeš nać kratkospojnik za reset CMOSa ili nać baterijicu na MB (ako je laptopi uopće imaju Neodlučan).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ahaaa...hvala...udem jos probo po netu nac...kako resetirat...tu glupost....ako ima tko kakvu ideju slobodno...pisi te...:)) hvala

16 godina
odjavljen

Vjerojatno ćeš morat rastavljat laptop... Vidi koji je točno model i pogledaj na netu gdje se nalazi Clear CMOS jumper ili kako se resetira BIOS općenito na tom laptopu.

17 godina
neaktivan
anant kaže...

laptop je acer...ja neznam kako je ona stavila tu sifru...al radi nje nemogu nista stvit...novo gore...ni windowse....a bogami nemogu ga ni zajebat...pa preko biosa jer je isti problem...stvar je u tome da trebam nekako maknut tu bios sifru a kako....:PP

Pokušavas preko Acer eRecovery-ja ili?

Gdje točno imaš šifru? Kad uđeš u bios ili kako? Nisam skužio

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice