ima li tko te windowse i kakvi su
LastXP v22
- poruka: 17
- |
- čitano: 8.111
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ej imam ja
to ti je na dvd
zakon stvar
možeš boot sa cd i radiš sve normalno
možeš i instalirat kao zadnju verziju XP tako da više nemoraš koristit dvd
možeš stavit izgled od viste ili normalno xp
ugl. nije loše
ja to koristim samo ak brišem windows pa da mogu stavit novi
dobiješ jako puno programa na dvd
To su modificirani Windowsi, možeš izabrati hrpu programa koji se instaliraju zajedno sa OS-om.
Često sadrže trojane,spywire i ostalu gamad, ali mogu ti reći da sam koristio jedan takav, čini mi se da je bio v20, i nije bio tako loš.
Dobio sam hrpu programa, tema, ikone kao u Visti i sl.
Ako ti se ne da nakon instalacije OS-a ponovno instalirati programe koji su ti potrebni, onda si stavi LastXP.
Ali moja preporuka je da instaliraš normalne Windowse, ako imaš malo bolji komp, stavi si sedmicu i uživaj. (:
Koliko korisno, toliko i nepotrebno. Moja preporuka ti je da si instaliraš nove, čiste Windowse i sam dodaješ programe koji su ti potrebni. Ne samo da razna modificirane verzije OS-a sadržavaju hrpu malware-a, nego i dodatno opterećuju sustav svojim tzv. fixovima.
evo stavio sam ih super su
To su modificirani Windowsi, možeš izabrati hrpu programa koji se instaliraju zajedno sa OS-om.
Često sadrže trojane,spywire i ostalu gamad, ali mogu ti reći da sam koristio jedan takav, čini mi se da je bio v20, i nije bio tako loš.
Ako ti se ne da nakon instalacije OS-a ponovno instalirati programe koji su ti potrebni, onda si stavi LastXP.
Ali moja preporuka je da instaliraš normalne Windowse, ako imaš malo bolji komp, stavi si sedmicu i uživaj. (:
cuo sam da sedmica nije bas dobra
Pogrešno si čuo
Najvecu glupost sto mozete napraviti jeste da skinete i instalirate wine koje je ko zna ko, ko zna gdje i ko zna sa kakvim namjerama modifikovao. Otkud znate da niste sada dio bootnet mreze i saljete spamove. Kad va ISP blokira racun docete ovdje i kukati kako vam net ne radi. Ako bas zelite imati vista temu na xp-u (sto meni nije jasno da neko zeli) Stavite ju sami. Barem znate sta ste napravili. ILi skinite nlite pa sami modifikujte winse.
daj molim te
to je stvar navike
svi su se naučili na xp
i kad pređu na dr sustav
odma kukaju kak ovo ili ono
win 7 je odličan
za svaki skoro problem ode na internet i pokuša ga riješit ako može
Pogrešno si čuo
jedan programer mi je reko da nisu bas dobri
Ali se ne instalira lastxp ili sl glupost vec originalni xp od ms-a nedirnut.
Najvecu glupost sto mozete napraviti jeste da skinete i instalirate wine koje je ko zna ko, ko zna gdje i ko zna sa kakvim namjerama modifikovao. Otkud znate da niste sada dio bootnet mreze i saljete spamove. Kad va ISP blokira racun docete ovdje i kukati kako vam net ne radi. Ako bas zelite imati vista temu na xp-u (sto meni nije jasno da neko zeli) Stavite ju sami. Barem znate sta ste napravili. ILi skinite nlite pa sami modifikujte winse.
ma daj molim te lastxp je super sve radi dobro
Aha. Vjerovatno i ne znas kako radi super ;)
je** te original skinem s neta sve je isto
Aha. Vjerovatno i ne znas kako radi super ;)
programer mi je preporucio lastxp i on ga ima doma i reko je da su najbolji windowsi koje je imo
ne psuj. Ako je sve isto sto se onda zove lastxp. Nemas pojma o cemu pricas a i ja budala se upleo u pricu sa djecijim vrticem. Odoh radit nesto pametno.
EDIT: bojim se i pitati sta taj programira ;)
ne psuj. Ako je sve isto sto se onda zove lastxp. Nemas pojma o cemu pricas a i ja budala se upleo u pricu sa djecijim vrticem. Odoh radit nesto pametno.
EDIT: bojim se i pitati sta taj programira ;)
nije sve isto sve je drukcije ali su super windowsi