LastXP v22

poruka: 17
|
čitano: 8.111
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
LastXP v22

ima li tko te windowse i kakvi su

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LastXP v22

ej imam ja

to ti je na dvd

zakon stvar

možeš boot sa cd i radiš sve normalno

možeš i instalirat kao zadnju verziju XP tako da više nemoraš koristit dvd

možeš stavit izgled od viste ili normalno xp

ugl. nije loše

ja to koristim samo ak brišem windows pa da mogu stavit novi

dobiješ jako puno programa na dvd

16 godina
neaktivan
LastXP v22

To su modificirani Windowsi, možeš izabrati hrpu programa koji se instaliraju zajedno sa OS-om.

Često sadrže trojane,spywire i ostalu gamad, ali mogu ti reći da sam koristio jedan takav, čini mi se da je bio v20, i nije bio tako loš.

Dobio sam hrpu programa, tema, ikone kao u Visti i sl.

Ako ti se ne da nakon instalacije OS-a ponovno instalirati programe koji su ti potrebni, onda si stavi LastXP.

Ali moja preporuka je da instaliraš normalne Windowse, ako imaš malo bolji komp, stavi si sedmicu i uživaj. (:

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LastXP v22

Koliko korisno, toliko i nepotrebno. Moja preporuka ti je da si instaliraš nove, čiste Windowse i sam dodaješ programe koji su ti potrebni. Ne samo da razna modificirane verzije OS-a sadržavaju hrpu malware-a, nego i dodatno opterećuju sustav svojim tzv. fixovima.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
LastXP v22

evo stavio sam ih super su

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gta_4 kaže...

To su modificirani Windowsi, možeš izabrati hrpu programa koji se instaliraju zajedno sa OS-om.

Često sadrže trojane,spywire i ostalu gamad, ali mogu ti reći da sam koristio jedan takav, čini mi se da je bio v20, i nije bio tako loš.

Ako ti se ne da nakon instalacije OS-a ponovno instalirati programe koji su ti potrebni, onda si stavi LastXP.

Ali moja preporuka je da instaliraš normalne Windowse, ako imaš malo bolji komp, stavi si sedmicu i uživaj. (:

cuo sam da sedmica nije bas dobra

15 godina
neaktivan
Luks22222 kaže...
gta_4 kaže...

Pogrešno si čuo Belji se

17 godina
neaktivan

Najvecu glupost sto mozete napraviti jeste da skinete i instalirate wine koje je ko zna ko, ko zna gdje i ko zna sa kakvim namjerama modifikovao. Otkud znate da niste sada dio bootnet mreze i saljete spamove. Kad va ISP blokira racun docete ovdje i kukati kako vam net ne radi. Ako bas zelite imati vista temu na xp-u (sto meni nije jasno da neko zeli) Stavite ju sami. Barem znate sta ste napravili. ILi skinite nlite pa sami modifikujte winse.

:)
15 godina
neaktivan
LastXP v22

daj molim te

to je stvar navike

svi su se naučili na xp

i kad pređu na dr sustav

odma kukaju kak ovo ili ono

win 7 je odličan

za svaki skoro problem ode na internet i pokuša ga riješit ako može

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mario1990 kaže...
Luks22222 kaže...
gta_4 kaže...

Pogrešno si čuo Belji se

jedan programer mi je reko da nisu bas dobri

17 godina
neaktivan

Ali se ne instalira lastxp ili sl glupost vec originalni xp od ms-a nedirnut.

14 godina
protjeran
logic kaže...

Najvecu glupost sto mozete napraviti jeste da skinete i instalirate wine koje je ko zna ko, ko zna gdje i ko zna sa kakvim namjerama modifikovao. Otkud znate da niste sada dio bootnet mreze i saljete spamove. Kad va ISP blokira racun docete ovdje i kukati kako vam net ne radi. Ako bas zelite imati vista temu na xp-u (sto meni nije jasno da neko zeli) Stavite ju sami. Barem znate sta ste napravili. ILi skinite nlite pa sami modifikujte winse.

ma daj molim te lastxp je super sve radi dobro

17 godina
neaktivan

Aha. Vjerovatno i ne znas kako radi super ;)

14 godina
protjeran

je** te original skinem s neta sve je isto

14 godina
protjeran
logic kaže...

Aha. Vjerovatno i ne znas kako radi super ;)

programer mi je preporucio lastxp i on ga ima doma i reko je da su najbolji windowsi koje je imo

17 godina
neaktivan

ne psuj. Ako je sve isto sto se onda zove lastxp. Nemas pojma o cemu pricas a i ja budala se upleo u pricu sa djecijim vrticem. Odoh radit nesto pametno.

EDIT: bojim se i pitati sta taj programira ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 21:07 (logic).
14 godina
protjeran
logic kaže...

ne psuj. Ako je sve isto sto se onda zove lastxp. Nemas pojma o cemu pricas a i ja budala se upleo u pricu sa djecijim vrticem. Odoh radit nesto pametno.

EDIT: bojim se i pitati sta taj programira ;)

nije sve isto sve je drukcije ali su super windowsi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice