Instalacija xp

poruka: 16
|
čitano: 3.146
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija xp

tijekom instalacije nigdje nisam dobi opciju da prije instalcije formatiram disk.

Imao sam opcije da stisnem enter da pokrenem instalaciju,da stisenm r za repair i valjda esc da prekinem

Ja sam bio stisnuo enter

Dal sam mozda trebao stisnuti "R" ili kako da formatiram disk pa onda pokrenem instalaciju

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Instalacija xp

Odaberi opciju To setup Windows XP now, press ENTER, a nakon toga setup pronađe postojeću instalaciju i pita želiš li napraviti novu ili popraviti staru. Tamo negdje bi trebao ponuditi opciju formatiranja, ako se dobro sjećam.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 12:05 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija xp

to sam i napravio... al pošto sam već imao xp gore htio sam formatirati particije al nisam nigdje dobio tu opciju

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Instalacija xp

.. na idućoj stranici ''L'' i ''D'' služe za brisanje postojećih particija i odabir za instalaciju, nakon tog se pojavljuje format/quick.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Instalacija xp

Kada ti setup pokaže postojeću particiju (instalaciju), na dnu stranice ponudi ti opciju Delete partition. Zatim ti napravi novu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija xp

Hvala svima! Riješio sam problem.

Kako da sad stavim da mi bude na hrvatskom sve?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 13:12 (kc-kb).

0 0 hvala 0
16 godina

-za vrijeme instalacije (nelupaj samo next...) čitaj, local settings, vrijeme, valuta, datum... i jezik.

-Naravno ako je normalna instalacija (CD) ako je slipstriman (customiziran), možda preskoči tad dio.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-za vrijeme instalacije (nelupaj samo next...) čitaj, local settings, vrijeme, valuta, datum... i jezik.

-Naravno ako je normalna instalacija (CD) ako je slipstriman (customiziran), možda preskoči tad dio.

Pa sve sam bio stavio na hrvatski...

16 godina
neaktivan
Instalacija xp

Skini ovdje language pack za xp i instaliraj.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

skinu sam i javlja mi se ovo

17 godina
neaktivan
hrvatski valjda znas :S ,moras se registrirat sa svojim windowsima da bi se mogao instalirat language pack
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
hrvatski valjda znas :S ,moras se registrirat sa svojim windowsima da bi se mogao instalirat language pack

pa to sam napravio i opet mi se to javlja

16 godina
kc-kb kaže...
F1-IVO kaže...

skinu sam i javlja mi se ovo

E pa da,to se podrazumjeva -> samo na Genuine Windowse možeš stavit Language packove i on sad mora provjeriti jesu li!!

Svaki update sa zvjezdicom za Genuine nanovo traži validaciju u XP-u!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 14:28 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Instalacija xp

Samo klikni " U redu" i sve ce bit ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Instalacija xp

kliknem na uredu i potvrdi da mi je ispravno i ponovno pokrenem i opet mi se pojavi da trebam aktivirati

dal nema veze kaj imam instalirano sp3?

0 0 hvala 0
16 godina
Instalacija xp

U tebe je to nesto posve cudno,neznam sta bih ti reko

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice