Instalacija Viste boot problem

poruka: 7
|
čitano: 3.034
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Evo maloprije sprzio Vistu Ultimate x64 (x4 brzinom) i napravim ja particiju od 45 GB, i ubacim cd u DVD Rom i stavim da prvo boota DVD i kao doli pise da  ucitaje i odjednom se Windows XP normalno pali, sad zasto nije tilo bootat, mozda trebam u biosu nesto nariktat, ili mozda mogu i sa ovim programom vistabootpro.org(citao sam nesto na forumima).
Sad trebam pomoc jer sam sad mislio instalirat, a sada koristim Win XP SP3 32 bitni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam imao slicnih problema sa windows 7 x64. Problem je bio sto ju je frend downloadao sa torrenta, a ne sa www.microsoft.com , i kad je sa microsofta download-ao htjelo je bootat,ali opet dosao problem, morao sam sprzit brzinom x1 jer je javljalo error pri većoj brzini.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija Viste boot problem
pa instaliraj onda vistu iz xp-a
16 godina
autorov komentar
Hyperion kaže...

ja sam imao slicnih problema sa windows 7 x64. Problem je bio sto ju je frend downloadao sa torrenta, a ne sa www.microsoft.com , i kad je sa microsofta download-ao htjelo je bootat,ali opet dosao problem, morao sam sprzit brzinom x1 jer je javljalo error pri većoj brzini.

Mozda trebam nesto u biosu narkitat jer prije sam imao stari utora a sad imam SATA za DVD ROM, pa mozda je do toga.
16 godina
autorov komentar
jurluk kaže...
pa instaliraj onda vistu iz xp-a
 Sorry nisam ni vido da si posta, XP mi je 32 bitni a vista 64, i pokusao sam to davno ali neuspjesno.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 22:10 (markoal).
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Evo maloprije sprzio Vistu Ultimate x64 (x4 brzinom) i napravim ja particiju od 45 GB, i ubacim cd u DVD Rom i stavim da prvo boota DVD i kao doli pise da  ucitaje i odjednom se Windows XP normalno pali, sad zasto nije tilo bootat, mozda trebam u biosu nesto nariktat, ili mozda mogu i sa ovim programom vistabootpro.org(citao sam nesto na forumima).
Sad trebam pomoc jer sam sad mislio instalirat, a sada koristim Win XP SP3 32 bitni.

Imao si temu Vista VS Windows XP Pro. Pitaj forumaše koji se furaju na Vistu kako se to radi.
17 godina
markoal kaže...

Trebalo je da obratiš pažnju na to šta piše, mislim da poruka otprilike glasi "Press any key to boot from DVD", a ti to, koliko sam shvatio iz tvog posta, nisi uradio i mislim da je u tome ceo problem. Namigiva (ako se ne pritisne ništa u tih nekoiko sekundi, računar se normalno poduiže sa harda)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 22:04 (Ivan(4)).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice