Imam pitanje ???? zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 4.133
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Imam pitanje ????

imam org. win 7 i sad bi ja htijeo da popravljam kompoive i da instaliravam windows 7 po kućama ..............i sad je moje pitanjje jel mogu ja da insaliram jedan win cd na 100 raznih kompova ili licenca ima određeno koliko kompova može da se instalira...................

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam pitanje ????

Prvo se moras nuciti pisati...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Imam pitanje ????
renoboXX kaže...

i...................

Jean komp ,jena Licenca ......{#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

imam org. win 7 i sad bi ja htijeo da popravljam kompoive i da instaliravam windows 7 po kućama ..............i sad je moje pitanjje jel mogu ja da insaliram jedan win cd na 100 raznih kompova ili licenca ima određeno koliko kompova može da se instalira...................

Prvo, možeš popravljat kompove. Drugo, kod instalacije win 7 se instalira samo na jedno računalo dakle jedan key. Postoji pravila da licenca nije prenosiva. Ako se instalira win 7 na drugo računalo u poruci će se javit key nevažeći i morat češ kupit drugi key tj kupiš original win7 uz njega se dobije origi key.

Nenad
15 godina
protjeran
Imam pitanje ????

ok.......a oni koji isto idu tak popravljat i instaliravat windowse kaj oni stalno kupuju windowse malo je nelogično jer oni dobivaju 100-200 kn na instaliravanje windowsa...........a jedan win 7 ultimate košta 2000 kn............kaj onda oni kopije furaju.........po kućama.........

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

ok.......a oni koji isto idu tak popravljat i instaliravat windowse kaj oni stalno kupuju windowse malo je nelogično jer oni dobivaju 100-200 kn na instaliravanje windowsa...........a jedan win 7 ultimate košta 2000 kn............kaj onda oni kopije furaju.........po kućama.........

Naravno da kupuju svaki put nove windowse...:D...pa čuj mora se i ulagat u biznis..;))

blacky
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:00 (blackchoco).
15 godina
neaktivan
Imam pitanje ????

Hehe {#}

A šta ti onda misliš kako to funkcionira? Legalni Windowsi > 1 instalacija > 1 ključ.

Cijena Windowsa > oko 1500kn

Cijena instalacije > 200 kn

?? Zvuči li tebi to kao instalacija legalnih Windowsa?

{#}

6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
koliko je meni poznato retail win 7 ultimate je oko 2.800-3.000 kn.
May justice be done though the heavens fall
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Hehe {#}

A šta ti onda misliš kako to funkcionira? Legalni Windowsi > 1 instalacija > 1 ključ.

Cijena Windowsa > oko 1500kn

Cijena instalacije > 200 kn

?? Zvuči li tebi to kao instalacija legalnih Windowsa?

{#}

pa nezvući kao legalno zato sam i pitao dali se može s 1 licencom na više kompova...........a onda je to malo zaje........ jer me može neko prijavit i onda sam u k.....

15 godina
protjeran
Imam pitanje ????

kako se oni u to usude..........kad ih neko prijavi ona je gotov......kazna da ti mrak padne na oći.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam zašto bi te netko od kućnih korisnika prijavio jer je dao 200kn umjesto 2000kn?! Ne promičem piratstvo samo kažem da malo razmisliš kako to drugi rade i odlučiš sam.

17 godina
neaktivan
Imam pitanje ????

Iovako i onako ako ne otvaraš obrt, i ne plaćaš porez na dobit, te mogu prijavit. Tako da je potpuno svejedno išao ti okolo i instaliravao legalne ili ilegalne Winse.

Ja sam zaključio po tvojim postovima da ti ne bi radio obrt i registrirao ga kod nadležnih, ako sam pogriješio moja isprika.

A isrekno, danas takvim klinaca ima koliko 'oćeš, uvjek ima mali iz ulice koji će to učiniti za suhu napolitanku i čašu razmućenog sirupa.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imam pitanje ????

Pa zar ne vidite ta je ovo glupa trolina?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

kako se oni u to usude..........kad ih neko prijavi ona je gotov......kazna da ti mrak padne na oći.........

Šta si stvarno mislio da za 200 kn dobiješ original?

Naslov ti je koma a i sve su ti ljudi rekli.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice