Il je do sedmice il je do matične

poruka: 5
|
čitano: 1.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ja sam sebi složio konfiguraciju u ADM-u sa svim komponentama osim DVD-roma.
ASEock M3N78D
Athlon II X4 635
DDR3 2GB Kingmax 1333MHz
XFX HD 5750 512MB DDR5
WD 500GB SATA II 5000AAKS
Fortron 400W
Gigabyte GZ-KX1

I došo komp, ja ga upalio i ljepo se upali logo ASrocka i onda Please reboot or select proper boot device. I ja lijepo iz starog kompa izvadio dvd-rom, ugradio ga i instalirao Windows 7. Kao i uvijek ona se restarta tijekom završavanja instalacije i kad bi se ponovno komp palio - ne ide dok ne stitsnem CTRL-SHIFT-ESC
I tako uvijek moram stisnut dok ga palim. Ijoš jedna čudna stvar... kad uđem u My Computer imam neki disc od 100MB System reserved il tako nešto. (ugl to samo spominjem)
No da se vratim glavnom problemu. Ploča se upali al ne Windowsi ne reagiraju dok navedene tipke ne stisnem. I užasno je iritanto i mislim da je to sve do ASrocka i eto. Al kako se riješit, ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Il je do sedmice il je do matične
mesomeone kaže...

I ja lijepo iz starog kompa izvadio dvd-rom, ugradio ga i instalirao Windows 7. Kao i uvijek ona se restarta tijekom završavanja instalacije i kad bi se ponovno komp palio - ne ide dok ne stitsnem CTRL-SHIFT-ESC
I tako uvijek moram stisnut dok ga palim. Ijoš jedna čudna stvar... kad uđem u My Computer imam neki disc od 100MB System reserved il tako nešto. (ugl to samo spominjem)
No da se vratim glavnom problemu. Ploča se upali al ne Windowsi ne reagiraju dok navedene tipke ne stisnem. I užasno je iritanto i mislim da je to sve do ASrocka i eto. Al kako se riješit, ne znam.

Nije mi jasno zašto moraš pozvati Taks Manager da bi se Win7 pokrenuo. Da nemaš neku lošu kopiju Win7. Ja sam imao slučaj da sam instalirao Win7 i onda nisam imao sliku na monitoru. Kasnije sam skužio da su Windowsi stavili TV kao primarni monitor, jer mi grafička ima 2 izlaza na koji su spojeni monitor i LCD TV. U postavkama sam promijenio primarni monitor i to je bilo to. Možda je isti slučaj i kod tebe. Što se tiče nevidljive particije to Win7 automatski sami naprave za potrebe Recovery-a. Ja sam istu povećao i unutra stavio kopiju Hiren's Boot CD-a.

16 godina
neaktivan

ne znam, možda je i do toga. al što se tiče te particije, kao što i sami kažete nevidljive (znam čemu služi ona) nego u mene ona nije nevidljiva ngo se vidi kao i svaki drugi disc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Il je do sedmice il je do matične

imo sam tak neš sličan problem

ugl

odi u bios i restartaj ga  nek loada stare postavke

ak nemaš flopy disk isključi ga

onda pokušaj pokrenuti

ak nebude opetnapravi novi boot

ak neznaš kak se to radi

odi na moje teme

ima ih puno

naći ćeš

16 godina
neaktivan

Problem je riješen. Nije niučemu bio problem nego u tipkovnici... stvarala je neki kratki spoj il slično. Uglavnom kad sam isključio nju istavio ovu od ps2 sve je savršeno profunkcioniralo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice