Pozdrav zanima me kako mogu igrati na 2monitora 1igru (Znaci pola pola da bude?)?
Hvala i lp!
Pozdrav zanima me kako mogu igrati na 2monitora 1igru (Znaci pola pola da bude?)?
Hvala i lp!
ima program..
Jedina od tehnologija s kojom sam ja upoznat je pomocu ATijeviog Eyeinfinity
EH...Mogao si barem dati i ime programa,pa ako moze Ime_Programa?
Genijalci. Za svaku glupost instaliraj program.
Ne treba ti program za to. U driverima imas opciju extended monitors i driver ti razvuce sliku preko dva monitora ali ako zelis da jednu igru igraju dva igraca i da svaki ima svoju sliku na svom monitoru jako tesko a sumnjam da imas i graficku koja bi to mogla gurati.
ja vidim na netu svi imaju neke programe za dual monitore da mogu igrat igre
Kao na primjer? Inace genijalan ti je post "ima program".
Evo primijer
Danas dobio novu konfu...i imam 2 monitora pa bi htio to isprobati...(Novo gamersko iskustvo)! ! !
Vec odavno sam to htio ali sam imo slabu konfu...sada imam jaku pa bi trebalo raditi!
Rekoh ti to u prvom postu. Ako to ne znas napraviti odustani jer je prejednostavno.
Koju rezoluciju si stavio u igri?
Koju rezoluciju ti imaju monitori?
Stavio sam maximalnu (1280x1024)(Inace moze vise jer sam igrao na 1680x1050 (Na drugom monitoru/PCu)!
Kad bi ti razumio sta sam te pitao i dao normalan odgovor mozda bi ti neko i pomogao. Stavio si maximalnu gdje? N amonitoru ili u igri? Uostalom odustajem. Nadji na netu "neki program" pa sa njim to rijesi.
Graficka:ATI HD 4890 (To ste lako mogli vidijeti u MyPC (Moj PC))
MAX-Rezolucija sta igra MENI daje je:1280x1024
Rezolucija oba monitora bi trebala biti 2560x1024
Pa et nek se nadje pokoja informacija!
Graficka:ATI HD 4890 (To ste lako mogli vidijeti u MyPC (Moj PC))
MAX-Rezolucija sta igra MENI daje je:1280x1024
Rezolucija oba monitora bi trebala biti 2560x1024
Pa et nek se nadje pokoja informacija!
si probao ovako ?
http://freepctech.com/pc/001/guide_dual_monitors.shtml
al neznam dal se to moze i u igrama i dal to same igre podrzavaju