Custom windowsi

poruka: 37
|
čitano: 6.998
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Custom windowsi

zanima me kako u nliteu ili nekim drugim programom u windows instalaciju koju sam sam sebi napravio da postavim efekte koje imaju windowsi koje skinemo sa raznoraznih stranica ,znaci izmjenimo defaultnu sliku ,pozadinu ,mjesto windows xp napisemo bla,bla i slicno

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Custom windowsi
težak i mukotrpan posao...
Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
neaktivan

pa dobro ajd pokusaj objasnit ili dati nekakv tutorijal pa da vidimo kako ide i dali je stvarno tako mukotrpno,mozda ja volim takve zadatke

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 18:18 (blu).
16 godina
neaktivan

Da stvarno mukotrpno :D

Ajde u mapu i386: i reci sta vidis -.-'''

bezbroj fileova wndowsa :D

sad tribas sve to pribacit na komp,,editirat fileve u kojima su teme i bla bla,,ma daj xD

Paty
16 godina

pogledaj ovo i ovo

ja sam radio ovo, al su rezultati bilo dosta loši... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
neaktivan

Cemu patnja uopste.

16 godina
neaktivan

ali ja nezelim editirati teme ja zelim promjeniti samo background kod instalacije windowsa,promjeniti natpis windowsa i boot sliku da nepise win..xp nego bla,bla,bla znam da boot mozes promjenit  nakon instalacije  ali to radit svaki puta nakon instalacije je besmisleno

neznam koliko me razumijes ..

sutra postavim neku sliku pa kazi dali se isplati patiti s time

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Cemu patnja uopste.

pa da bih imao ljepše windowse,

17 godina
neaktivan

Prvo pitanje: Koliko cesto radis reinstalaciju?

Drugo pitanje: od sat vremena rada racunara koliko vremena provedes buljeci u background i boot sliku.

Kad sam sebi odgovoris znaces zasto sam rekao da to ne vrijedi patnje.

P.S. sad vidjeh tvoj zadnji post?

Koliko imas godina?

Windowsi sluze da se njime nesto radi a ne da lijepo izgledaju. Barem vecini ljudi i makar igre igrali.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 23:32 (logic).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

pogledaj ovo i ovo

ja sam radio ovo, al su rezultati bilo dosta loši... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

wpi nisam koristio  jer je ruzan na pogled ali budem isprobao sve opcije.

nesto jesam probao i nije nesto tesko ali mi nedaje nekakav  izbor za postavljanje butonsa i slicno.jedino mu je dbro to sto odmah u instalaciji pita za instaliranje programa.

to sam napravio sa auto play studiom (sutra  slika) al nemogu  snjim napraviti ono najbitinije.

s nilteom sam preradio winse poizbacivo van sto netreba sredio servise,teme i slicno ali  nemogu onbo drugo najbitnije beckground kod instalacije

16 godina
neaktivan
blu kaže...

ali ja nezelim editirati teme ja zelim promjeniti samo background kod instalacije windowsa,promjeniti natpis windowsa i boot sliku da nepise win..xp nego bla,bla,bla znam da boot mozes promjenit  nakon instalacije  ali to radit svaki puta nakon instalacije je besmisleno

To sam rekao kao primjer naravno ima puno toga,,nema potribe za tim jer su nasi strucnjaci dovoljno ljepo i dorbo napravili windows 7 ,,tako da nema potrebe,,instaliraj i uzivaj,,izgubices vrijeme za nepotrebnim,,ja da sam na tvom mjestu uhvatio bi se programiranja u visual basicu i c++(vec kad imas tolko volje),,,ili radje nauci radit web sta ti je isplativije... jer za tim nema smisla..ZASTO IZMISLJAT TOPLU VODU KAD JE IZMIŠLJENA ...Belji se

Paty
17 godina
neaktivan
Custom windowsi

Sa nLite i svim ovim 3,14zdarijama koje je jurluk linkao igrao sam se u vrijeme dok se o visti govorilo kao o čudu pod imenom longhorn.

Na kraju sam od win xp pro napravio win xp home ( čemu sam onda uopće kupovao pro???)  pa vjerojatno još i nešto gore i nikada zadovoljan rezultatom.

Ali to je bilo vrijeme kada su se teme i razni dodaci za xp pojavljivali na dnevnoj bazi. Danas ne bi to više radio ni pod prijetnjom batina.

Stoga... pustite autora neka isprobava. Proći će ga to :)

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vice kaže...
blu kaže...

To sam rekao kao primjer naravno ima puno toga,,nema potribe za tim jer su nasi strucnjaci dovoljno ljepo i dorbo napravili windows 7 ,,tako da nema potrebe,,instaliraj i uzivaj,,izgubices vrijeme za nepotrebnim,,ja da sam na tvom mjestu uhvatio bi se programiranja u visual basicu i c++(vec kad imas tolko volje),,,ili radje nauci radit web sta ti je isplativije... jer za tim nema smisla..ZASTO IZMISLJAT TOPLU VODU KAD JE IZMIŠLJENA ...Belji serecimo da bih morao kupit novi komp ,ali meni je dobar i ovaj 4 godine star.ali hocu zato winse da izgledaju kako Bog zapovjeda kao ovo ,ovo

.za tvoju informaciju nesto o izardi web-a i znam evo :www.udruga-slap.hr

nije nesto ali i nije gotova do kraja i redizaj sljedi za nekih 10 dana ali ja zadovoljan

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 0:17 (blu).
16 godina
neaktivan
Custom windowsi

Imaš različitih rješenja od kojih je nLite jedan od programa koji bi ti mogao pomoći.

Zatim imaš Vista Tranformation Pack (VTP) koji je dana Seven ...(7TP). On ti kompletno primijeni izgled Win XP-a: boot screen, log-on screen, ikone, dijalozi,... Ovaj transformacijski paket ti se integrira u instalaciju Windowsa XP i napravi boot disc od istoga. Znači on zamaskira XP još za vrijeme instalacije i napravi ti boot image koji samo snimiš na cd/dvd. Ovo trebaš napraviti samo jednom i čuvati cd/dvd koji si napravio.

Linkovi:

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/vista-transformation-pack/18113.aspx

I don't belong
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 23:54 (ne0n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Sa nLite i svim ovim 3,14zdarijama koje je jurluk linkao igrao sam se u vrijeme dok se o visti govorilo kao o čudu pod imenom longhorn.

Na kraju sam od win xp pro napravio win xp home ( čemu sam onda uopće kupovao pro???)  pa vjerojatno još i nešto gore i nikada zadovoljan rezultatom.

Ali to je bilo vrijeme kada su se teme i razni dodaci za xp pojavljivali na dnevnoj bazi. Danas ne bi to više radio ni pod prijetnjom batina.

Stoga... pustite autora neka isprobava. Proći će ga to :)dobro i sad stoga sto ti nisi  dobro slozio svoj win nebi ni drugi trebali moj ni home editon sam nema nepotrebne stvari i moj radi bez ikakvih bagova a da sam zadovoljan rezultatom i nisam i zato hocu još bolje.budem to isto uradio sa 7 kad bude na mom kopu. a sta da kazem o ovom komentaru da se ja nikad nezadovočjim onim postignutim nego hocu još bolje ako neznam onda valjda ima netko tko mi  moze i želi pokazat. ako ne a Bože moj nije kraj svjeta.ima i zato ljeka nesto se skemija uvjek..hvala ti na tvom komentaru.evo kako izgleda kako to izleda kad napravis "HOME"edition(boot windowsi)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 0:08 (blu).
16 godina
neaktivan
ne0n kaže...

Imaš različitih rješenja od kojih je nLite jedan od programa koji bi ti mogao pomoći.

Zatim imaš Vista Tranformation Pack (VTP) koji je dana Seven ...(7TP). On ti kompletno primijeni izgled Win XP-a: boot screen, log-on screen, ikone, dijalozi,... Ovaj transformacijski paket ti se integrira u instalaciju Windowsa XP i napravi boot disc od istoga. Znači on zamaskira XP još za vrijeme instalacije i napravi ti boot image koji samo snimiš na cd/dvd. Ovo trebaš napraviti samo jednom i čuvati cd/dvd koji si napravio.

Linkovi:

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/vista-transformation-pack/18113.aspx

Hvala ti na ovom budem probao pa se javim za koji dan jer nisam nekako sa vremenom u slozi

16 godina
neaktivan

Dosta mukotrpno(nije toliko tesko ali je dosadno :S ) i treba imati nekog osnovnog znanja u ono što radiš..

16 godina
neaktivan
blu kaže...
vice kaže...

nije nesto ali i nije gotova do kraja i redizaj sljedi za nekih 10 dana ali ja zadovoljan

E sta si sam napravio ovo na slici ili?Dobro izgleda.Pohvala za web ;DCool

Ja sam se uvatio programa,,znaci sastavljam sve programe koji su mi potrebni nakon instalacije windowsa i dalje Smijeh

A to sta zelis napravit custom win ideja je nelosa;Imam win7 i prezadovoljan sam sa izgledom sada tako da mi netreba sad nesto moje..Mozda me poslje ludica uvati pa onda pokrenem nesto XD.Da mene isto zanima to volio bi ali nisam se uvatio toga.Da znam pomoga bi ti naravno Smijeh

blu kaže...
archer02 kaže...

hah tu ja isto radim programe sad Smijeh

Paty
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 18:40 (vice).
16 godina
neaktivan
vice kaže...
blu kaže...
vice kaže...

E sta si sam napravio ovo na slici ili?Dobro izgleda.Pohvala za web ;DCool

Ja sam se uvatio programa,,znaci sastavljam sve programe koji su mi potrebni nakon instalacije windowsa i dalje Smijeh

A to sta zelis napravit custom win ideja je nelosa;Imam win7 i prezadovoljan sam sa izgledom sada tako da mi netreba sad nesto moje..Mozda me poslje ludica uvati pa onda pokrenem nesto XD.Da mene isto zanima to volio bi ali nisam se uvatio toga.Da znam pomoga bi ti naravno Smijeh

blu kaže...
archer02 kaže...

hah tu ja isto radim programe sad Smijeh

ako mislis "ovo na slici"(imas na slic by bluskay02 kao i nick koji koristim) da to sam sam radio ali kad vidim ovo tvoje vec mi se ne svida moj rad,svaka ti cast (sto puta sam sam sebi rekao prvo dobra ideja a onda ovo drugo i nebi trebalo biti nekakav problem)

a sedmica mi nije losa instalirao sam je drugima na komp ,ali moj je slab za tako sto mislim  radi ali kad pokrenem dreamweaver ili nesto malo ozbiljnije steka kao u kameno doba.stari dobri xp je zasad dobar

a web ako sam ista mogao da napravim za djecu onda je i to malo(i sam sam roditelj oboljelog djeteta pa mi i nije tesko).

a navrati kroz 2,3tjedna trebao bih bit gotov novi redizaj stranice ,hvala na pohvali.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 20:07 (blu).
16 godina
neaktivan
blu kaže...
ne0n kaže...

Linkovi:

hej ovo ti je super , samo je malo sporo na mom kompu imam samo 512 mb rama,neznam kao se to ponasa na jacim kopjuterima li dalo  bih se iskoristi.

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 20:11 (blu).
17 godina
neaktivan
blu kaže...
dobro i sad stoga sto ti nisi  dobro slozio svoj win nebi ni drugi trebali

Malo si neš' svadljiv danas,a? ;)

Samo polako... Ako si dobro pročitao moje zadnje dvije rečenice, a očito nisi, primjetio bi da sam bio na tvojoj strani što se tiče modanja.

Živio ti meni i samo modaj koliko te volja

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...
blu kaže...
dobro i sad stoga sto ti nisi  dobro slozio svoj win nebi ni drugi trebali

Malo si neš' svadljiv danas,a? ;)

Samo polako... Ako si dobro pročitao moje zadnje dvije rečenice, a očito nisi, primjetio bi da sam bio na tvojoj strani što se tiče modanja.

Živio ti meni i samo modaj koliko te volja

ako ti je to tako djelovalo ja se ISPRICAVAM ali vjerovao ti ili ne nemam se nikakvu namjeru svadjati skoro nikad ni sa ljudima koje

poznam(osim zenom to mi je je zanimacija) a  kamoli s ljudima koje nepoznam i od kojih sam trazio pomoc.

sory

15 godina
protjeran
logic kaže...

Drugo pitanje: od sat vremena rada racunara koliko vremena provedes buljeci u background i boot sliku.

Koliko imas godina?

Windowsi sluze da se njime nesto radi a ne da lijepo izgledaju. Barem vecini ljudi i makar igre igrali.

onda stavi sliku muške zadnjice na desktop i uživaj u inžinjerskom radu s kompjuterom

koji frik... netko je djete ako želi naučit radit s programom i imat sliku na desku...

svašta

"Hall Of Shame"

16 godina
neaktivan
blu kaže...
vice kaže...
archer02 kaže...

Prvo,,ideja ti nije bila loša za to sta si napravio.Samo da promjenis tip slova odmah bi drugcije izgledalo i stavis neku pozadinu od win xp-a.Svak ima svoje ideje.A ovo sta radim jos cu par mjeseci da skupim jos programa jel svaki dan procitam na forumu ili negdje nadjem za dobar program :DCool

Ah to za low komp ok je ,,aj probaj skinut verziju xp-a,,tablet editionCool ona je napravljena bas za slabe kompove(ubiti za laptop prije).

Doc ce ti vrime kad dobijes novi komp,,mislim da bi to trebalo bit ubrzo :DSmijeh dat ce Djeda mraz,,ove godine je nesto rano isaBelji seViče

Jo pa ti si iz Splita -.-'

I ja sam tu okolo pa bi mogli u park na balun bacitCool

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 4:08 (vice).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Koliko imas godina?

da   i ja tek sad vijdeh ovaj tvoj odgovor  i evo ti ih:

s igicama na kompovima  sam se prestao igrati prije 10-12 godina još na 98-ci.jer imam ih od comoddorea na ovamo (od 1983)

iz razloga jer postaju presavrsene i prglupe (glupe jer su samo neko ubijanje ili razbijanje nepratim dovoljno a i ne zelim i nemam vremena)

a sta radim pa eto kad imam vremena osim sto sam na internetu i ponešto  radim kako ti to kazes,u nekim programima za modeliranje namjestaja (nekim koji rade na mojoj kanti) pozabavim se mnogo cime  i kad izgubim vrijeme na to.

I barem jednom mjesecno reinstaliram winse hocu da to bude kako treba.

i isto tako kad nekom to drugom radim(a radim cesto) zelim sve na jednom mjestu i da bude savrseno,

a godiste sam 1970 pa ti racunaj koliko j eto godina

17 godina
neaktivan
Custom windowsi

Na stranici ti slika slapa skače gore dole dok prebacujem tabove lijevo. Mozda je samo u safariju ?

izbor boja je stvarno jadan. no offense.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blu kaže...
logic kaže...

Koliko imas godina?

da   i ja tek sad vijdeh ovaj tvoj odgovor  i evo ti ih:

s igicama na kompovima  sam se prestao igrati prije 10-12 godina još na 98-ci.jer imam ih od comoddorea na ovamo (od 1983)

iz razloga jer postaju presavrsene i prglupe (glupe jer su samo neko ubijanje ili razbijanje nepratim dovoljno a i ne zelim i nemam vremena)

a sta radim pa eto kad imam vremena osim sto sam na internetu i ponešto  radim kako ti to kazes,u nekim programima za modeliranje namjestaja (nekim koji rade na mojoj kanti) pozabavim se mnogo cime  i kad izgubim vrijeme na to.

I barem jednom mjesecno reinstaliram winse hocu da to bude kako treba.

i isto tako kad nekom to drugom radim(a radim cesto) zelim sve na jednom mjestu i da bude savrseno,

a godiste sam 1970 pa ti racunaj koliko j eto godina

Jednom mjesecno? Zasto zaboga? Program za modeliranje namjestaja je koji posto i ja imam neki VR100 ili tako nesto.

16 godina
neaktivan
blu kaže...
logic kaže...
Sve mi se cini da si neki psiho Iznenađen

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 13:43 (vice).
17 godina
neaktivan

Ja psiho? Ne kuzim.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ja psiho? Ne kuzim.

Sory,nista,zbunjen sam cili!Sramim se

Paty
Nova poruka