Botanje DVD-a Windows 7

poruka: 7
|
čitano: 1.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Botanje DVD-a Windows 7

Pozdrav svima, nisam vidio da li jos gdje ima ovakvo pitanje ali ne mogu da botujem dvd Windows 7 da bi formatirao sistem i instalirao ponovo.

Naime pokusavao sam sa dva razlicita dvd-a. Prije bi stisnuo F12  oznacio cdrom i nakon toga bi se dvd pokrenuo.

U bios sam isto podesio first bot device cdrom ali nista, nece pa nece.

Ako ima ko da zna koji je razlog bio bih zahvalan.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Botanje DVD-a Windows 7

Dali su dvd-ovi bootabilni?

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Dali su dvd-ovi bootabilni?

Da, nije prvi put da sa njima obaram sistem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 21:16 (Pokerboy11).
15 godina
neaktivan
Botanje DVD-a Windows 7

jel mozes uc u stari win...ako mozes sprzi novi bootabilni dvd iz njega i onda probaj....to je meni jednom rijesilo problem...dvd isto bio bootabilan al kod mene nije htje bootat i ja sprzio kod sebe i proradilo...probaj tak...

-=Every moment is another Chance=-

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...

jel mozes uc u stari win...ako mozes sprzi novi bootabilni dvd iz njega i onda probaj....to je meni jednom rijesilo problem...dvd isto bio bootabilan al kod mene nije htje bootat i ja sprzio kod sebe i proradilo...probaj tak...

Probat cu dok kupim DVD,  ma mogu uci u sistem. Razlog obaranja je SP 1 instalirao davno beta i sad je ne mogu izbrisati, cistio disk .. nece ni preko cmd ni preko installed updates. A ne mogu RTM SP 1 da instaliram dok ovu ne izbrisem :D

15 godina
neaktivan
SeleS kaže...

E jesi mislio samo da kopiram ovaj disk, ili ako imam image file da ponovo napravim botabilni dvd ?

15 godina
neaktivan
Pokerboy11 kaže...
SeleS kaže...

E jesi mislio samo da kopiram ovaj disk, ili ako imam image file da ponovo napravim botabilni dvd ?

ovo boltano

-=Every moment is another Chance=-
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice