Basic u Dynamic u win 7

poruka: 9
|
čitano: 2.595
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Basic u Dynamic u win 7

Molio bih ako netko zna kako je moguce prebaciti disk na kojem je OS ,konkretno win7 prof. iz Basic u Dynamic bez gubitaka podataka,imam tri diska ,ostali su dynamic ,dali se da nesto iskombinirati?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Basic u Dynamic u win 7
chekfile kaže...

Molio bih ako netko zna kako je moguce prebaciti disk na kojem je OS ,konkretno win7 prof. iz Basic u Dynamic bez gubitaka podataka,imam tri diska ,ostali su dynamic ,dali se da nesto iskombinirati?

Zašto želiš dynamic?

16 godina
neaktivan

Prije svega svega radi boljeg particioniranja,performansi i odrzavanja,trebam vise particija od 4 ,znam da se moze napravitit extended pa u njoj jos,ali neodgovaraju mi logical driveovi,treba mi sve zasebno,dalje je tu prednost volumeova jer mogu stripati sa drugim diskovima isti volume i tako ...pa ako znate kako ga konvertirati bez da micem win bio bih zahvalan,hvala

16 godina

-desni klik ... ili u CMD diskpart...

-ali navedeni razlozi su 'slabi'. Razmisli dali ti to treba.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 0:37 (ihush).
16 godina
neaktivan

sta desni klik???????????????????pa znam gdje i kako se prebacuje i maneg-a diskovni sustav,pitanje je kako to napraviti sa diskom gdje su win,u ovom slucaju konkretno 7 profesional!!! Molim da oni koji mi odgovore odgovore ako znaje ako ne HVALA vam ali stvarno mi nisu potrebni komentari vec konkretno rijesenje (pomoc).

16 godina
chekfile kaže...

sta desni klik???????????????????pa znam gdje i kako se prebacuje i maneg-a diskovni sustav,pitanje je kako to napraviti sa diskom gdje su win,u ovom slucaju konkretno 7 profesional!!! Molim da oni koji mi odgovore odgovore ako znaje ako ne HVALA vam ali stvarno mi nisu potrebni komentari vec konkretno rijesenje (pomoc).

-spustise malo na zemlju.. i odgovor si dobio.

16 godina
chekfile kaže...

Desni klik!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
Prvo se nauci gramatici,a anda i razumjevanju
16 godina
chekfile kaže...
Prvo se nauci gramatici,a anda i razumjevanju

- ima neke veze s temom? Ili neko pojašnjenje, tko, zašto..? Jer inače je obično trolanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice