Molio bih ako netko zna kako je moguce prebaciti disk na kojem je OS ,konkretno win7 prof. iz Basic u Dynamic bez gubitaka podataka,imam tri diska ,ostali su dynamic ,dali se da nesto iskombinirati?
Basic u Dynamic u win 7
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.595
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bih ako netko zna kako je moguce prebaciti disk na kojem je OS ,konkretno win7 prof. iz Basic u Dynamic bez gubitaka podataka,imam tri diska ,ostali su dynamic ,dali se da nesto iskombinirati?
Zašto želiš dynamic?
Prije svega svega radi boljeg particioniranja,performansi i odrzavanja,trebam vise particija od 4 ,znam da se moze napravitit extended pa u njoj jos,ali neodgovaraju mi logical driveovi,treba mi sve zasebno,dalje je tu prednost volumeova jer mogu stripati sa drugim diskovima isti volume i tako ...pa ako znate kako ga konvertirati bez da micem win bio bih zahvalan,hvala
-desni klik ... ili u CMD diskpart...
-ali navedeni razlozi su 'slabi'. Razmisli dali ti to treba.
sta desni klik???????????????????pa znam gdje i kako se prebacuje i maneg-a diskovni sustav,pitanje je kako to napraviti sa diskom gdje su win,u ovom slucaju konkretno 7 profesional!!! Molim da oni koji mi odgovore odgovore ako znaje ako ne HVALA vam ali stvarno mi nisu potrebni komentari vec konkretno rijesenje (pomoc).
sta desni klik???????????????????pa znam gdje i kako se prebacuje i maneg-a diskovni sustav,pitanje je kako to napraviti sa diskom gdje su win,u ovom slucaju konkretno 7 profesional!!! Molim da oni koji mi odgovore odgovore ako znaje ako ne HVALA vam ali stvarno mi nisu potrebni komentari vec konkretno rijesenje (pomoc).
-spustise malo na zemlju.. i odgovor si dobio.
- ima neke veze s temom? Ili neko pojašnjenje, tko, zašto..? Jer inače je obično trolanje.