060 preko sykpea

poruka: 9
|
čitano: 2.673
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
060 preko sykpea

Pozdrav,ma evo dobio sam nki kredit na skypeu i mogu sebe na mob zvati,kucni . . .itd. . . ali kako da zovem 060 kad je +385 uvijek prisutan kad unesem +38560. . .kaze da nepostoji broj (Mislim ne-kaze neko jednostavno prekine zasto?)

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 060 preko sykpea
Iliti ne mozes zvati iz Skypa 06x brojeve...
In Control
16 godina
neaktivan
060 preko sykpea

AaAa A Kako mogu preko DeoPaya platiti (preko skypea na DeoPay to ocu reci),koj Premium broj mogu zvati (UK,IT...itd...?)

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Man kaže...

AaAa A Kako mogu preko DeoPaya platiti (preko skypea na DeoPay to ocu reci),koj Premium broj mogu zvati (UK,IT...itd...?)

Niti jedan... mislis da je skype toliko glup da to ne disejbla?

svi brojevi s posebnom tarifom sem 0800 su disejblani...

In Control
16 godina
neaktivan
060 preko sykpea

O.M.G Ma neka oni stave po 6Kn pozive NP ali neka Enabliraju JBT ovako nemogu nis uzeti preko skypea sada a dobio kredit ma jis potrositi cu vec nekako ;D!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
060 preko sykpea

060 a?

ti to oces one starije tete zvati +18? ha? ha?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
060 preko sykpea

Ma nije JBT,Treba mi za DaoPay!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Man kaže...

O.M.G Ma neka oni stave po 6Kn pozive NP ali neka Enabliraju JBT ovako nemogu nis uzeti preko skypea sada a dobio kredit ma jis potrositi cu vec nekako ;D!

LoL... cek ti si dobio od njih besplatno kredite i to zelis uporabiti zvanjem na dao pay ili nesto slicno... pa vidis NISU ONI LUDI da to dopuste...

In Control
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
PC Man kaže...

LoL... cek ti si dobio od njih besplatno kredite i to zelis uporabiti zvanjem na dao pay ili nesto slicno... pa vidis NISU ONI LUDI da to dopuste...

Ma jooj nisam od njih dobio kredit,dobio od buraza u zamijenu za nes. . . nije bitno neg samo sam htio znati dali je moguce!

A Sto se tice ovih Teta gore:to bi prije zvao sa mob-a ;D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice