Pozdrav,ma evo dobio sam nki kredit na skypeu i mogu sebe na mob zvati,kucni . . .itd. . . ali kako da zovem 060 kad je +385 uvijek prisutan kad unesem +38560. . .kaze da nepostoji broj (Mislim ne-kaze neko jednostavno prekine zasto?)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
AaAa A Kako mogu preko DeoPaya platiti (preko skypea na DeoPay to ocu reci),koj Premium broj mogu zvati (UK,IT...itd...?)
AaAa A Kako mogu preko DeoPaya platiti (preko skypea na DeoPay to ocu reci),koj Premium broj mogu zvati (UK,IT...itd...?)
Niti jedan... mislis da je skype toliko glup da to ne disejbla?
svi brojevi s posebnom tarifom sem 0800 su disejblani...
O.M.G Ma neka oni stave po 6Kn pozive NP ali neka Enabliraju JBT ovako nemogu nis uzeti preko skypea sada a dobio kredit ma jis potrositi cu vec nekako ;D!
060 a?
ti to oces one starije tete zvati +18? ha? ha?
Ma nije JBT,Treba mi za DaoPay!
O.M.G Ma neka oni stave po 6Kn pozive NP ali neka Enabliraju JBT ovako nemogu nis uzeti preko skypea sada a dobio kredit ma jis potrositi cu vec nekako ;D!
LoL... cek ti si dobio od njih besplatno kredite i to zelis uporabiti zvanjem na dao pay ili nesto slicno... pa vidis NISU ONI LUDI da to dopuste...
LoL... cek ti si dobio od njih besplatno kredite i to zelis uporabiti zvanjem na dao pay ili nesto slicno... pa vidis NISU ONI LUDI da to dopuste...
Ma jooj nisam od njih dobio kredit,dobio od buraza u zamijenu za nes. . . nije bitno neg samo sam htio znati dali je moguce!
A Sto se tice ovih Teta gore:to bi prije zvao sa mob-a ;D