Android u orbiti

poruka: 12
|
čitano: 2.065
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android u orbiti

Izvor: tportal.hr

Ekipa britanskog tehnološkog instituta SSTL (Surrey Satellite Technology Limited) uskoro u zemljinu orbitu planira lansirati mobitel. Odabrali su uređaj koji pokreće Googleov Android.

...

Ekipa SSTL-a odabrala je uređaj koji koristi Android zbog njegove 'otvorenosti', no koji točno uređaj planira koristiti, ostaje nepoznanica.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Sigurno je:

26 HTC
3 Motorola
1 Sony
2 Samsung
2 LG
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android u orbiti

Mislim da će ići Samsung il' Sony {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Android u orbiti

Sony Ericsson.

Sada kad izaberu Motorolu.{#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android u orbiti

pa jednostavno je saznati koji ce biti: pogledajte u specifikacijama koji od danasnjih smartphonea ima mogucnost rada u vakuumu na -200 celzija.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Android u orbiti
vexx5555 kaže...

Sony Ericsson.

Sada kad izaberu Motorolu.{#}

Sto fali Motoroli? Pogledaj samo kakve se prodaju "vani'. Nebih se iznenadio da je jedna od njih. Iako moze biti bilo koji... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
Android u orbiti

Da, Motorole u SAD-u su hebene..

nije ni cudo sta se tamo prodaju ko

lude...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android u orbiti

Hvala Bogu da nije iPhone {#}

Vjerovatno je HTC

Je li i vama jako važno da li će vaš mobitel raditi u Svemiru? {#}

------

OK mi je ova ideja - test koliko ustvari mogu ti mobiteli itd. ali mislim da je to nepotrebno.

0 0 hvala 0
15 godina

a kad ne pisu uvjeti u kojima ce raditi. bit ce vrlo blizu satelita pa bi trebao imati signal ali hoce li biti u zasticenoj kupoli/kugli/spravi ili ce biti doslovce izlozen svemiru? da je od ne znam kakvih materijala ne bi trebao raditi u svemiru. em sto on ima svoju mikroklimicu pa ne vjerujem da bi mu vakuum pomogao, em sto ima dijelova koji ce garant puci/zaledit se ili sto ga ja znam. a opet... ako je bok uz bok satelitima koji "gledaju" prema dolje, dakle odasliju i primaju okomito, hoce li imati signala ili ce se pozicionirati ispod satelita da ga uhvati... i jos, ako posalju touch screen... aj ga takni :D

sto ne bi bilo lakse da su poslali neki mobitel sa normalnom ekspedicijom u svemir, raspakiran na najsigurnije dijelove da ne bi npr baterije eksplodirale pri probijanje atmosfere ili sto ja znam, sastavili ga gore, obukli lika u odijelo, tutnuli mu telefon u ruku, zakljucali airlock i pustili ga van.

nego sad tu cijela ekspedicija ZA telefon...

17 godina
djigibao kaže...

Ekipa SSTL-a odabrala je uređaj koji koristi Android zbog njegove 'otvorenosti', no koji točno uređaj planira koristiti, ostaje nepoznanica. 

Izvrsno, sad cemo moci hakirat satelite...

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/105841/Android-je-ranjiviji-od-iPhonea.html

{#}

Think locally, act globally...
17 godina
Android u orbiti

...e da mi je znat koji se operater ogrebao {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LIX kaže...

pa jednostavno je saznati koji ce biti: pogledajte u specifikacijama koji od danasnjih smartphonea ima mogucnost rada u vakuumu na -200 celzija.

Nece ga prackom slati gore. Vjerovatno ce biti unutar necega.

LIX kaže...

a kad ne pisu uvjeti u kojima ce raditi. bit ce vrlo blizu satelita pa bi trebao imati signal ali hoce li biti u zasticenoj kupoli/kugli/spravi ili ce biti doslovce izlozen svemiru? da je od ne znam kakvih materijala ne bi trebao raditi u svemiru. em sto on ima svoju mikroklimicu pa ne vjerujem da bi mu vakuum pomogao, em sto ima dijelova koji ce garant puci/zaledit se ili sto ga ja znam. a opet... ako je bok uz bok satelitima koji "gledaju" prema dolje, dakle odasliju i primaju okomito, hoce li imati signala ili ce se pozicionirati ispod satelita da ga uhvati... i jos, ako posalju touch screen... aj ga takni :D

sto ne bi bilo lakse da su poslali neki mobitel sa normalnom ekspedicijom u svemir, raspakiran na najsigurnije dijelove da ne bi npr baterije eksplodirale pri probijanje atmosfere ili sto ja znam, sastavili ga gore, obukli lika u odijelo, tutnuli mu telefon u ruku, zakljucali airlock i pustili ga van.

nego sad tu cijela ekspedicija ZA telefon...

I da telefon radi u vakumu kako ce zvucni talas doci do mikrofona? U vakumu nema zvuka jer ga nema sta prenositi ;)

:)
15 godina
neaktivan
Android u orbiti

A šta, poslat će Lajku 2, pa će zvati na taj broj, javili se Lajka test uspješno obavljen.

Aw Aw Aw...Ok, hvala! Sad gore umri!

{#}

harry
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 10:25 (Captain.Price).
Moj PC  
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice