Outlook 2010

poruka: 6
|
čitano: 3.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Outlook 2010

Radim sa outlook-om 2010 ,i sad se pojavio problem ni jedan link nece da otvori u bilo kojoj poruci ..Ako netko moze pomoci zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Outlook 2010

Rijeseno .....Ako Internet Explorrer nije zadani preglednik ,kao u mome slucaju onda nemozete otvoriti link direkt iz emaila..!!!!

Kondicija je majka uspijeha
17 godina
neaktivan
Kaligula11 kaže...

Rijeseno .....Ako Internet Explorrer nije zadani preglednik ,kao u mome slucaju onda nemozete otvoriti link direkt iz emaila..!!!!

To nije točno. Meni je Firefox zadani preglednik i linkove otvaram direktno iz e-maila.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

A nema ni logike da tako funkcionise. Cemu onda zadavanje defaultnih programa.

16 godina
neaktivan

Ja sam samo napisao kako sam rijesio problem a koristim osim i.e i google crom !!!

Kondicija je majka uspijeha
17 godina
neaktivan
Kaligula11 kaže...

Ja sam samo napisao kako sam rijesio problem a koristim osim i.e i google crom !!!

Meni rade Chrome, Opera, Firefox, IE i Safari uredno kao default browseri.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice