Philips 32PFL3403D

poruka: 9
|
čitano: 5.831
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Jel vrijedi išta
pitanje

http://www.dooyoo.co.uk/television/philips-32pfl3403d/

U feniksu dođe 4300kn ... pošto nemam pojma o lcd telkama pitam Vas, cijenjeno pučanstvo, dali se to isplati te mogu li bez ikakve dodatne opreme gledat digitalnu

televiziju, pošto piše u specifikacijama DVB-T(vjerojatno znači integrirani DVB tuner)...

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Philips 32PFL3403D

Čini mi se da ćeš moći gledati digitalnu televiziju, ali samo ove naše programe... Znači sa običnom antenom hvata ti signal i pretvara ga u digitalni. A sada dali ima u sebi onaj reciver za 1000 programa to nevjerujem.

Inače je do jaja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 16:01 (Black Knight).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL3403D

moje mišljenje je da se isplati samo u jednom,a to je ušteda prostora i ništa drugo...inače ti lcd-i  i plazme su velika podvala za obične smrtnike...prvo i najbitnije,kvaliteta slike im je katastrofa bez obzira što naša tv ima takav signal kakav ima to ti je isto kao kad istreseš velike pare za neki auto a moći ćeš uživati u njegovim perfomansama tek kad se budu ispunili određeni uvjeti u budućnosti...dvb-t znači da mu je dig. tjuner ugrađen ...ako več imaš želju imati to,moja preporuka je da s obzirom na određenu dijagonalu ekrana kupš što jeftiniji (kvaliteta je neznatna) , a možeš uštedjeti i preko tisuću kuna...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Philips 32PFL3403D
plavakava kaže...

moje mišljenje je da se isplati samo u jednom,a to je ušteda prostora i ništa drugo...inače ti lcd-i  i plazme su velika podvala za obične smrtnike...prvo i najbitnije,kvaliteta slike im je katastrofa bez obzira što naša tv ima takav signal kakav ima to ti je isto kao kad istreseš velike pare za neki auto a moći ćeš uživati u njegovim perfomansama tek kad se budu ispunili određeni uvjeti u budućnosti...dvb-t znači da mu je dig. tjuner ugrađen ...ako več imaš želju imati to,moja preporuka je da s obzirom na određenu dijagonalu ekrana kupš što jeftiniji (kvaliteta je neznatna) , a možeš uštedjeti i preko tisuću kuna...

Super si ovo rekao! Jesi li kad pogledao dobar TV na MaxTVu, kabelskoj, satelitskoj, DVDu ili BluRayu??? Ako ces gledati Dnevnik, onda ti zbilja i ne treba bolji televizor. Ali za dobar film, razlika je dramaticna!!!
I sto znaci da je "kvaliteta neznatna"???
Sto se cijene tice, koliko para, toliko muzike....
***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL3403D

mogu reći za sebe da imam puno iskustva u svezi  toga ,kad jednom kupiš, to više vratiti ne možeš...slažem se s tobom samo djelomično koliko para toliko muzike jer ispada ako ja kupim lcd tri puta skuplji od tvog da ću toliko imati i bolju sliku, a na žalost to nije tako...u pogledu kvalitete slike,ništa,ama baš ništa ne može zamijeniti klasičan kvalitetni tv do sada...mislim da je pet tisuća kuna dati za jedan lcd i biti ograničen samo na gledanje filmova preko dvd-a promašaj stoljeća,ali dobro,ako to tebe veseli,uživaj...

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam tko ili sto je ograniceno, ali na mojoj plazmi (ne volim LCD) TV program je preko MaxTVa odlican! Koliko je nesto puta bolje od necega sigurno ne definira cijena, ali TV od 10.000 kn je sigurno bolji od TVa od 5000 kn. A kad jednom pogledas u pravi veliki ekran, klasicni CRT TV izgleda kao igracka za predskolski uzrast.

***** Maxxy *****
16 godina
plavakava kaže...

mogu reći za sebe da imam puno iskustva u svezi  toga ,kad jednom kupiš, to više vratiti ne možeš...slažem se s tobom samo djelomično koliko para toliko muzike jer ispada ako ja kupim lcd tri puta skuplji od tvog da ću toliko imati i bolju sliku, a na žalost to nije tako...u pogledu kvalitete slike,ništa,ama baš ništa ne može zamijeniti klasičan kvalitetni tv do sada...mislim da je pet tisuća kuna dati za jedan lcd i biti ograničen samo na gledanje filmova preko dvd-a promašaj stoljeća,ali dobro,ako to tebe veseli,uživaj...

Koje gluposti si nadrobio a kazes da imas iskustva Smijeh
Ako kupis plazmu ili lcd  za 5000 Kn onda mozes ocekivati da ce klasican tv imati bolju sliku kod gledanja SD programa ali samo zato sto ima manji ekran pa se nedostatci ne vide a ovi jeftini tanki ekrani  lose rade kod rastezanja slike.
bilo koji kvalitetniji lcd ili plazama dere klasican televizor po svim parametrima.
Uzmi neku Pioneer plazmu i to se ne moze usporediti s klasicnim tv-om koliko je bolje. Cak i obican SD sporgram na njima izgleda odlicno, bolje nego na klasicnim tv-ima.
Da ne mislis da izmisljam ja pricam na temelju svog stvarnog iskustva jer sam imao doma klasican 72 ekran s ravnim ekranom, a sada imam 50" Pioneer plazmu. Ono plazma ne samo da je po kvaliteti nedostizna za obicne tv-e neko je smijesno opce usporedjivati neovisno o kojem izvoru signala se radi.
16 godina
neaktivan
Philips 32PFL3403D

Dear all,

ne kupujte Philips jer je smeće, dok gledate digitalne kanale, zvuk krčka, prekida, pucketa, strašno iritantno.

Kada kupite uređaj, ne možete ga više vratiti cak ni nakon 2 dana od kupnje (bar ne u METRO-u- krsenje zakona o zastiti potrosaca DO JAJA), a na servisu kažu da je uređaj ispravan jer u Hrvatskoj jos na papiru službeno ne postoje digitalno emitioranje programa...pa nije njihov problem.

Evo cijele priče:

Philips 37" PFL5603D/10, kupljena u Metrou, na akciji, zivim u Rijeci, (Ucka repetitor)

isto imam zvučne smetnje, isprekidan zvuk i pucketanje pri digitalnom prijemu.

ja sam napravio update firmware-a na onaj od 209-01-12 ali opet isto,

e, da, meni pucketaju svi digitalni osim MPEG4 testnog i HRT2???

I glavno pitanje: da li svi uredjeji pucketaju ili samo neki,

tj. hoću li šta dobiti zamjenom za novi iz dućana, tj. da li bar
postoji mogućnost da drugi radi?

Iz sluzbe za korisnike 01 64 03 776 sam dobio info da SVI NE
pucketaju, te da zamijenim uredjaj!!! To po Zakonu o zastiti potrosaca
i imam u roku od 7 dana (sva sreca opremu, kutiju i ostalo nisam
bacio)

Isto tako dobio sam INFO da u Zadru tih smetnji uopce nema, navodno je
stvar do repetitora tj OiV-a.

I tako ja nazvao Metro, rekli mi da imam pravo zamijeniti tv, ja
spakirao sve u kutiju, po kisi oteglio u auto, vozio cca. 30 km, kad
ono obrat...

Zvao je izvjesni g. Bajer iz uprave Metroa i ZABRANIO da
mi se uzme tv nazad, ngo da se posalje na servis, u kojem tvrde da TV
radi.

I tako ja s tv-om u kojem kao da krčkaju sarme kad gledas DVB_t, gas
nazad kući.

Bas me zanima sto ce Inspekcija za zastitu potrosaca reci na ovo, kao
i sto ce biti sa zahtjevom za naknadu moje stete (gorivo, moja satnica
utrosena na njihovu zaj...) itd.

Bravo Philips, bravo METRO, bravo g. Bajer, dabogda te jednom upoznao!

I bravo za nasu pravnu drzavu i stoku sitnog zuba koja zivi u njoj...

I bravo za 10tke milijardi uvoza ŠROT robe koja se plasira na hrvatsko
(istocnoeuropsko) trziste!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Philips 32PFL3403D

Nemoj ga slusat ja imam LCD Philips i frend ima dva LCD televizora Philips u kući i svi rade super....
Philips je odlican a pogotovo ambilight...

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice