- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Moze li se uzeti mobitel na pretplatu (paket unlimited) i da tu karticu stavim u router a u mobitel ubacim a1 karticu i koristim bonove? Sad imam telemach pokucni internet samo bez ugovora a taj bi otkazao
Moze li se uzeti mobitel na pretplatu (paket unlimited) i da tu karticu stavim u router a u mobitel ubacim a1 karticu i koristim bonove? Sad imam telemach pokucni internet samo bez ugovora a taj bi otkazao
Tko ti brani, trebalo bi raditi bez problema.
Odeš u najbližu poslovnicu i otkažeš
Samo računaj da svakih 10gb moraš slati SMS "NASTAVI".
To je ako se u jednom danu potrosi vise od 10 GB
Nije, ali očito najbrži/jednostavniji ako službu za korisnike ne možeš dobiti.
No, evo, prvi rezultat googlanja izbaci ovo: https://telemach.hr/upload/documents/5G/Obrazac%20-%20raskid%20privatni.pdf
Ispuni i pošalji na mail naveden pri dnu i to bi trebalo biti to.
Neograničeno korištenje po maksimalno dostupnoj brzini nakon potrošenih 10 GB u danu omogućeno je slanjem SMS poruke NASTAVI neograničeni broj puta.
Ili koristiš tarifu od prije nego što su povećali limit ili je neka greška kod tebe jer 10GB pa SMS piše i na njihovoj stranici isprobano prije 4mj.
na 27 stranici je kolega napisao kako ovaj problem riješiti...
od kad sam postavio, zaboravio kako izgleda odgovoriti i zajebavat se sa netom... ps5 igre se skidaju na mob u roku keks, jer je kućni net mrtvi iskon...
I mene gnjavili sa tim porukama a onda sam ih nakon nekog vremena nazvao i rekao da ne želim ograničenja pošto sam uzeo unlimited paket onda to treba i biti i zaprijetio sam da cu ih prijaviti udruzi potrošača i od tog poziva više ne dobijam te poruke.
Ali ozbiljno..
Inače i ja i supruga oboje imamo pretplatu kod njih i za oboje plaćam skoro 600kn(sa ratama uređaja), znači nije mali iznos, više od polovice tog iznosa ide samo na pakete i još da si dozvolim te pizd***je sa slanjem poruka.. ma kako da ne..
Ili koristiš tarifu od prije nego što su povećali limit ili je neka greška kod tebe jer 10GB pa SMS piše i na njihovoj stranici isprobano prije 4mj.
Pa je li na svakih 10 gb ili 10 gb je dnevno limit. Jer ako je 10 gb dnevni limit to mi moze funkcionirat na pokucnom jer ne trosim toliko dnevno
Imam unlimited tarifu, 10GB je limit, ako potrošiš tih 10GB možeš u jednom danu koliko god puta želiš obnovit tih 10GB i tako bezbroj puta!
Lijep pozdrav i ugodni blagdani!
S21 FE cijena na webshopu 2200 uz unlimited a kad dodes u poslovnicu cijena 3400 kn. Stvarno dno
Baš sam danas popodne zvao Telemach službu i pitao upravo za taj model, navodno sve što je u "Adventskom kalendaru" jedino se može iskoristit ako se uzme isključivo preko webshopa.
S21 FE cijena na webshopu 2200 uz unlimited a kad dodes u poslovnicu cijena 3400 kn. Stvarno dno
Uzmi preko web shopa i ta cijena će ti biti
Uzmi preko web shopa i ta cijena će ti biti
sad je i preko webshopa 3400 izgleda da nema vise popusta, iako kad udem u taj njihov adventski kalendar nije naznaceno da je s21 fe rasprodan
Očito si zakasnio predugo razmišljao. Mnoge trgovine imaju samo preko kupnje web shopa imaju popuste ili akcije dok su u trgovini veće cijene
Vidim sada da je nestalo da, ali i kada sam prvi put vidio tu ponudu pisalo je "Uređaj nije dostupan online, pošaljite upit." Očto onda nije bilo sudeno, a i svakako sam pikirao A53 te cu sada pricekati do 24.12 hoce li A53 biti sto jeftiniji a mozda i S21 FE bude na zalihama opet.
Ja dok sam koristio mobitel u 4G mreži dolazila mi je ona poruka kako sam ispucao dnevni limit od 10GB i kako trebam poslati SMS NASTAVI na 13880 za dodatna 2GB, međutim zadnja 2 puta sam skidao igrice ali na 5G mreži i nikakva poruka nije došla. Zadnje što sam skinuo je igrica veličine 43GB. Može li netko od vas forumaša probati skinuti file veći od 10GB na 5G mreži pa javiti rezultat? Naravno, ako imate Tasker ili koju drugu sličnu aplikaciju prvo to deaktivirajte.
to je stvarno komedija, ako imas nesto neograniceno zasto bi slao nekakve SMS-ove nakon potrosenih 10 gb dnevno
to su cisto napravili da nebi uzeo tu tarifu i koristio u routeru, jer cemu onda njihov pokucni internet...
Kako kupiti bon preko interneta?
Upisem broj, stisnem nadoplati, i nista. lol
Ima i neka druga korisnicka stranica, koja je malo zbunjujuca, ali sve sto sam probao kaze mi ili da ne mogu uplatiti na vlastiti broj (haha), ili da broj nije na telemach.
Jel uspio netko kupiti telemach broj preko interneta?
U večernjim satima mi je DL brzina oko 1mbit i doslovno je nekoristiv internet. Odgovor podrške je da je bazna opterećena što nije moj problem očito... Savjeti?