Ekipa pozdrav svima. Pošto sam novi na forumu najprije pozdrav svima. Odmah na početku zamolio bih Vas za poomoć jer pomalo već gubim živce. Priča počinje ovako. Prije dva tjedna nabavio sam si bežični router ALCATEL ONE TOUCH isto tako želio sam si kupiti neki tablet čisto da mogu na internet kada mi treba nešto na brzinu bez paljenja laptopa i ostalog. Kupio sam si tablet pod nazivom MY TAB H18, nisam imao nikakvih posebnih uvjeta nego samo da idem preko njega na internet bez ikakvih problema. Stigao ja kući i normalno upalio router, spojio se preko laptopa, preko mobitela, reko idem sada i preko tableta. Spojim se ja kad ono svakih 10-ak min ( nekad više, nekad manje ) jednostavno izgubi onu ikonu wi-fi a wi-fi uključen na tabletu. Šta je sada to? Ja isključim pa uključim wi-fi i opet tako. Pukao meni film i da budem siguran odnesem ja na servis i router i tablet zamjenim za isti takav kakav sam i prvi puta uzeo. Došao ja večeras doma, preko svih navedenih uređaja internet radi tj. uređaji normalno rade a preko tableta se opet dešava isto.pa jeli moguće da ni ovaj tablet ne valja ili moram nešto napraviti na tabletu iako sumnjam jer ništa nisam morao napraviti ni za laptop ni mobitel, samo poveži se i šljaka!?? Dakle radi se o novom tabletu i uređaju koji je bio na servisu ali koji je vraćen sa servisa jer je full ispravan !! Molim Vas pomoć. Hvalaaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj Alcatel routerčić je slab i nisi prvi koji ima s njim problema.
Napravi si Wifi hotspot preko mobitela i spoji na njega nekoliko uređaja, uključujući i tablet.
Ako sve radi bez greške, znaš da je do routera. Ako opet pukne wifi na tabletu, vjerojatno je do tableta.
Hvala na brzom odgovoru. Može pomoć kako se to radi preko moba!???
Moram još jednom napomenuti da mi se to ne dešava ni sa laptopom ni na 2 moba nego samo sa tabletom!!
Moram još jednom napomenuti da mi se to ne dešava ni sa laptopom ni na 2 moba nego samo sa tabletom!!
Jel ti se gasi kad je zakljucan?
Hvala na brzom odgovoru. Može pomoć kako se to radi preko moba!???
Negdje u postavkama smartphonea mora biti hotspot/tethering opcija.
Isto tako, spoji router u struju, trebao bi bolje raditi. Na bateriju je sigurno slabiji.

Dakle npr: ja sam na youtube-u i u pola videa počne vrtjeti i nestane ikona od wi-fi-a . Moram ponovno isključiti i uključiti wi-fi u postavkama na tabletu i onda opet tako nakon par minuta, zavisi kako kada vremenski...
Imao sam slican problem,kad bih ga zakljucao,ugasio bi mu se wifi u roku od nekih desetak minuta....u postavkama mu bilo stavljeno da se u stanju mirovanja wifi iskljuci
Hmm da ali problem je tome što se meni usred nekog rada samo odjednom izgubi wi fi a aktivan sam na tabletu.
Ako imaš onaj sto je bio ~300 kn to je šrot teški koristio ga dvije minute (testiro u ducanu) i tablet jednostavno trza prilikom par otvorenih aplikacija, zum na tekst uzas zivi, wifi veza stalno prekidala, a prodavac me ubjeđuje da mi je to do moba na koji bez problema se spoji 10 osoba i svi mogu surfat... Zato drugi put ljepo pitaj da isprobas prije kupnje da se uvjeris u ispravnost pogotovo kod tih kineza.

Hvala na odgovoru. Platio sam ga 400 kuna i zaista nisam gledao neke performanse nego samo da mogu na internet bez ikakvih poteškoća....
Dali je moguće da drugi po redu ima istu grešku!???
moguće je...
za 400kn si mogo preko oglasa uzet Samsung tab 2 7" (kao i ja ) i imat bezpriekoran surf...
Ekipa danas sam bio u trgovini i napokon se rješio zla. Dobio sam povrat novca nazad. Što se tiče ovog tableta zaista nikome ne bih preporučio jer ovaj TABLET H18 nešto najgore što može doći na tržište. Kupljen je novi tablet i to TESLA L7. Super tabletić. Hvala svima na komentarima. Pozzzz