Razmisljam o kupnji Tableta a neznam u kojim bi ducanima pogledao,pa ako iko imam ikakvu ideju bio bi zahvalan? ;))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Za te znam i nije neka ponuda :(
Najjednostavnije ti je na Nabava.net.
Evo i nekih od poznatijih web trgovina:
... vjerujem da ćeš naći nešto.
Fala :)
Uzeo bi jedan od ovih :Jay-Tech PID 7901 ili Joyplus M778
Treba mi radi neta i da se da video pogledat,dali je neko vec imo prilike vidjeti kakvi su(koji je bolji)??
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje, planiram kupiti tablet a dvoumim se između HTC flyer-a i Samsung galaxy tab-a.
Planiram ga koristiti za surfanje, čitanje knjiga, igranje igara, itd.
Unaprijed hvala.
koji galaxy tab? ako je prvi onda je bolji htc flyer her ima brži procesor.
evo jeftini(mala kopija iPada)
http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-OS-Tablet-MID-IROBOT-Wifi-3G-Laptop-/150642582038#ht_3947wt_941
ma uzmi Joyplus m778,ima sve i je*ena stvar u cipoteci imas za 1399kn sa kapacitivnim ekranom,ja idem 15-og kupit ;D
ljudi evo ovako tablet mi je bio ugasen i kada ga palim pojave se samo sarene crte pa me zanima sta je to?
sumnjam na puknuti display al opet...
ljudi evo ovako tablet mi je bio ugasen i kada ga palim pojave se samo sarene crte pa me zanima sta je to?
sumnjam na puknuti display al opet...
Jep, display
Ljudi imam dilemu, uskoro kupujem tablet.
htio bih nesto malo ipak jace i bolje, planiram citati tekstove, pdf, word, knjige, ali me zanima i multimedija, pa sam s toga zakljucio kako nije na odmet dati vise love...e sad nekak sam suzio izbor na 2 modela, rade bi moram priznati veci ekran nego manji...uglavnom ovo su moji favoriti...
Pipo P1 ili acer iconia a1-840fhd?
ako bi ukratko mozda dali nekakvu sugestiju, preporuku ili iz iskustva nesto rekli....
hvala puno unaprijed