Kako spojiti tablet i projektor?

poruka: 9
|
čitano: 18.150
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Upomoć!

Imam Samsung Galaxy tab 3 i jako mi je važno spojiti ga s projektorom. Obzirom da ima samo mini USB projektor, a vođena svojim više nego oskudnim informatičkim znanjem, kupila sam tzv. MHL kabal koji spaja mini USB i HDMI, nadajući se da će upaliti, međutim, nema nikakve reakcije. U čemu je problem i je li ovo uopće moguće? Treba li mi neki softver ili adapter ili sl? 

Unaprijed hvala na svim konstruktivnim prijedlozima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sada sve ovisi kakav je to projektor, marka-model. Ima li bluetooth, Wireless? Ne mora biti nužno spojen kabom, ako ima neke od tih mogućnosti.

I pogledaj ovaj kratki video, ako ti može pomoći!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 20:08 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Kako spojiti tablet i projektor?

Projektori na koje se želim spojiti su starija generacija, nemaju wireless opciju, tako da je jedina opcija preko kabla. 

13 godina
neaktivan

Probaj mHdmi na hdmi kabal mora raditi.u postavkq a tqbleta obavezno ukljuciti dual display

ako se nevidimo,upali svijetlo
11 godina
neaktivan
ivo0 kaže...

Probaj mHdmi na hdmi kabal mora raditi.u postavkq a tqbleta obavezno ukljuciti dual display

Nemam uopće opciju dual display niti bilo šta slično! Je li moguće?

17 godina
neaktivan
lotos17 kaže...

Upomoć!

Imam Samsung Galaxy tab 3 i jako mi je važno spojiti ga s projektorom. Obzirom da ima samo mini USB projektor, a vođena svojim više nego oskudnim informatičkim znanjem, kupila sam tzv. MHL kabal koji spaja mini USB i HDMI, nadajući se da će upaliti, međutim, nema nikakve reakcije. U čemu je problem i je li ovo uopće moguće? Treba li mi neki softver ili adapter ili sl? 

Unaprijed hvala na svim konstruktivnim prijedlozima

jednu bitnu stvar nisi napomenula - imas tab3 7.0 ili 8.0? u slucaju 7.0 ne mozes koristit mhl kabel (sto je kabal {#}), dok u slucaju 8.0 mozes i stvar radi. mogu li pretpostavit da imas 7.0?

11 godina
neaktivan

Stvarno me stid, ali čitajući specifikacije uređaja ne nailazim ni na 8.0 niti 7.0, kao što sugerirate! A model je GT-P5200 10.1". {#}

17 godina
neaktivan
Spomenuti model podrzava mhl,pa problem treba potrazit drugdje. Dvije su opcije: sam mhl adapter ukoliko nije originalni,ili samo podesavanje softversko prikaza na lcd.
11 godina
neaktivan

OK. Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice