Dobio sam danas on t-coma tablet alcatel t10 sve je bilo dobro i baterija je bila puna ali sad kad ga hoču upaliti ne daje znakove života. Stavio sam ga punit i svijetli mi crvena lampica. I sad dok se puni ne mogu ga upaliti.Mislim da je baterija prazna ali zar ne bi trebao raditi on dok se puni. Što da radim!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio sam danas on t-coma tablet alcatel t10 sve je bilo dobro i baterija je bila puna ali sad kad ga hoču upaliti ne daje znakove života. Stavio sam ga punit i svijetli mi crvena lampica. I sad dok se puni ne mogu ga upaliti.Mislim da je baterija prazna ali zar ne bi trebao raditi on dok se puni. Što da radim!!!!
Zvi ih,salji na reklamaciju.
BTW. ZA koliko si ga dobio?
ma zvao ja danas i rekli mi da ga donesem u t-comov centar. Ma to je stari uzo paket ovaj šta se reklamira na televiziji. Max3 paket uu koji se dobije tablet, 8 kuna
Ako bi mi netko mogao odgovoriti kako da se spojim tabletom Alcatelom t10 na internet ali ne preko WiFi . Živim u području grada koji nije pokriven WiFi vezom a nemam ni mogućnost interneta preko fiksne mreže nego samo preko sticka.U paketu s tabletom je došao samo kabel za spajanje na pc.a USB utora nema.Postiji li mogućnost spajanja na stick ili neki program koji to omogućuje ? tnx :-D
Koliko si čekao da tablet stigne?
Kad si ga naručio?
dobio sam ga na poklon i to dosta brzo...nakon što je osoba koja mi ga je poklonila telefonom bacila kukavicu ..a znam da se čeka dosta , 1 mjesec možda i više