PredictiveTyper

poruka: 4
|
čitano: 1.362
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PredictiveTyper

Pozdrav forumaši,

Htio bih vam predstaviti projekt na kojem radim neko vrijeme, a danas je napokon prva verzija službeno izašla :)

Radi se o programu za pomoć pri pisanju tako da program nudi sugestije za sljedeću riječ koja se želi upisati. (Slično kao intelisense/autocomplete u raznim IDE-ima samo je ovaj program namijenjen pisanju teksta a ne programiranju)

Sugestije se određuju na temelju konteksta pa su sugestije relativno dobre, ali to možete sami procijeniti :)

Da ne duljim, ovdje možete vidjeti više http://www.predictivetyper.com/ . Danas/sutra vrijedi i popust, dobijete aplikaciju u po cijene :)

Po meni bi program mogao biti najkorisniji za pisanje na stranim jezicima, tada ove sugestije vjerojatno više vrijede nego na materinjem jeziku na kojem svi manje-više dovoljno brzo pišemo. Također, mislim da bi program dosta pomogao ljudima s različitim motoričkim poteškoćama, jer korištenjem ovog programa moguće je tekst napisati uz oko 50% manje pritisaka na tipkovnicu.

Od jezika trenutno su podržani: engleski, njemački hrvatski i rumunjski. Engleski je odmah predinstaliran, a ostale možete skinut odlaskom u Settings>Languages

Bilo bi mi drago čuti vaše komentare i prijedloge za daljnji razvoj...

4 0 hvala 0
17 godina
PredictiveTyper

Cool,

ne loša ideja... nisam baš previše proučava al koliko sam vidio ovo je riječ o stand alone app. Business case bi bija puno bolji da je riječ o pluginima za recimo MS Office, neke internet browsere, ili gdje god se zahtjeva veća količina teksta.

Za razliku od ostalih tema u ovoj startup rubrici, ti si jedini svijetli primjer !

EDIT: PS: Web stranica je super jednostavna... Još jedan BRAVO!

EDIT 2: Evo sad sam vidio i kad si posta temu... Tako da ekipa, koja se osjeća pozvana objašnjavat ovim kreatorima ostalih startup tema kako su naivni i nemaju iskustva, možda treba komentirati ovaj tvoj projekt... koji nije neka znanstvena fantastika al je bar implementiran... bar sa osnovim featureima...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 13:42 (JohnW).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PredictiveTyper

Svaka cast! Plugin/addon za office/browsere bi bio pun pogodak!

0 0 hvala 0
15 godina
PredictiveTyper

Izdana je verzija za iPhone i iPad, otvorio sam novu temu za to, pa pogledajte ovdje ako vas zanima:

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/predictivetyper-iphone-ipad/180213.aspx 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice